BORDSKÅNERE KORK. Iriser og guldsmed på glasbrikker, gave til kvinder

Varenummer: 036-0202
Tilgængelighed: PÅ LAGER
29,00 DKK

Iriser og guldsmed på glasbrikker, gave til kvinder

   Ideelle til mors dag gave. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt lys. Gennem mange vores produkter vi håber inspirere dybe følelser og forårsage interesse i de af os, der næppe nogensinde tage tid til at tænke over et kunstværk. Tiden går aldrig at vende tilbage. Nu disse øjeblikke kan blive din for evigt. Hvis du også kan lide vores mest eftertragtede sjældenheder for alvorlige indsamlere samt inspiration for den bedste gave til hende, bestil af fænomenalt smuk lommespejl med et kvindeportræt.

   Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde.Præsenteret bordskånere det er den perfekte idé for mennesker, der sætter pris på smukke ting. På bordskånere er præsenteres illustration af maleri "Iris - Vanessa Series" Margaret Preston som var en australsk maler og grafiker. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende. Det har en smagfuld indpakning, som er klar små gave til mor og ideelle til gaveønsker kvinder.

Måske vil du være interesseret i produkter fra kategorien polske julekugler.
Klik på billedet
julekugler

   Bordskånere kork, ideelle til mors dag gave og til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer. Bordskånerne giver et ekstra pift til middagsbordet. De er nemme og lige til at tørre af. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Yndig bordskånere i kork med iris i en serie af Vanessa helt sikkert pryder hver bord. Mulighed for at købe enkelte elementer vil give dig mulighed for at indsamle en værdifuld samling i enhver kombination til at skabe en fantastisk buket af farverige blomster. Carmani bordskånere uden tvivl vil tilføje charme og forår friskhed til enhver spisestue.

Størrelse: 10.5 x 10.5cm
Vægt: 3g

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive den bedste bordskånere kork, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij