BRYLLUPSFIGUR. Smuk bronze figur af bruden med en bryllupsbuket

Varenummer: 73410
Tilgængelighed: PÅ LAGER
379,00 DKK

Smuk bronze figur af bruden med en bryllupsbuket

    Det er almindeligt kendt, at det bringer mere glæde at give gaver end at modtage dem. Derfor kan man give en romantisk gave til den elskede person, selv om der ikke er nogen anledning til at gøre det. Anledningen kan være selve kærlighed, følelsen der forbinder to personer. En romantisk gave til hende ville være noget der en kvinde vil være meget glad for og hvad mere, vil hun erkende, at partneren elsker hende og ved hjælp af en lille gave ønsker ham, at berige deres fælles liv.
   Denne smuk statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en blå dekorative boks og polystyren beskyttende kappe, lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt . Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé !

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til bryllupsfigurer og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk bruden figur.

Materiale: Bryllupsfigur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne
Dimensioner:

Vægt:  1080 g,
Højde: 35,00 cm,
Bredde: 14,00 cm,
Dybde:  11,00 cm

unik bryllupsgave

Veronese
bryllupsfigurer

   Bestil den perfekte og billig bryllupsfigur i dag. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.

alternative gaver, mors dags gave ideer og gode studentergaver eller gaveideer til ham

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for gaveideer til mors dag, gaver til bedsteforældre eller gaveideer til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler til kvinder, skind sutsko til mænd og uld hjemmesko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gave til ham, julegaver til hende og endda som gode gaver til mænd.
   Du kan købe uldne hjemmesko eller filtede hjemmesko og læder slippers til mænd og slippers til kvinder som en perfekte ideer til mors dags gave, fars dag gave ideer, gaver til ham eller personlig bryllupsgave, samt en billige og praktiske gaver til en bror, søster eller ven.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder stormlighter og elektrisk USB lighter, stormlighter med stærk fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelighter. Etuier er opdelt i cigaretetui læder og cigaretetui metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk. I denne kategori finder du fremragende forslag til en gave til chefen, en gave til kollega og gave til ven.

bryllupsgaver til par

bryllupsfigurer

BRYLLUPSFIGUR TIL BRYLLUPSGAVE

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Elegante bryllupsfigurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusiv, billig bryllupsfigur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

   Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte. Denne serie af Veronese statue er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. En fantastisk ide til gave for ham og hende. Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
   Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij