BRYLLUPSFIGURER. Smuk bronze skulptur af brudepige med lilje

Varenummer: 73412
Tilgængelighed: PÅ LAGER
379,00 DKK

Smuk bronze skulptur af brudepige med lilje

pynt til stuen

   En original og spændende gave til brudeparret, også fantastik dekoration til hjemmet. Meget elegant ornament af slanke figur kvindelige holder en lilje blomst. Denne smukke statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ideel til gave.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pynt til hjemmet og hurtig levering.
   Stue dekoration er ikke kun bryllupsfigur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af bamse, bronze bjørne med hjerte i poter.

   Kan kun en bronzefigurer være gode gaveideer til bryllup ? Vi er sikre på, at du i det store tilbud i vores butik finder andre, meget gode forslag til gaver til mænd, kvinder og gaver til børn.
   Du kan tjekke tilbudet på hjemmesko til voksne og børn, hvor f.eks. finder du kvinders uld hjemmesko eller mænds filt hjemmesko, som er perfekte som julegaver eller fødselsdagsgaver til mor, bedstemor, far og bedstefar.
   Studerende, læger, medarbejdere eller endda advokater, alle bruger hjemmesko, så billige sutsko er gode som praktiske gaver.

Materiale:
Bryllupsfigurer er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  973 g,   Højde: 35,00 cm,
Bredde: 13,00 cm,   Dybde:  10,00 cm

pynt til hjemmet

Veronese
bryllupsfigurer

   Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke. " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese. Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse. Har du problemer med at finde den smuk bryllupsfigurer ? Bestil figur kvinde med en lilje i dag eller vælg en lignende smuk figur Brudeparret.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bryllupsfigur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige bryllupsfigurer for unik pynt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

unik bryllupsgave

bryllupsgave figur

figur af brudepige

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij