BRYLLUPSGAVE IDEER. Vægpynt venetiansk maske med roser fra Veronese

Varenummer: 74138
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

vægdekoration | Venetiansk maske med roser fra Veronese

    Hvilken gave til bryllup? Brylluppet er en meget speciel begivenhed i livet for et menneske. Mere vigtigt det er for familie, venner eller bekendte, at brudeparret overraske med usædvanlige bryllup gaver. For service, sengetøj eller blomster får de få sikkert nok. Usædvanlige bryllup gaver der er mange, vigtigt at vide her smagen af ​​brudeparret. I fælleshuset af brudeparret sådan en venetiansk maske - Rose sikker på at være en stor blikfang. Denne model er lavet af bronze-belagt resin blanding. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Kan hænges på væggen. Masken har et håndtag i ryggen til vægmontering.

   En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Venetianske masker er kendetegnet ved deres udsmykkede design , og byder på lyse farver , såsom guld eller sølv og brug af komplekse dekorationer i barokstil. Mange designs af venetianske masker stammer fra Commedia dell'arte . De kan være helmasker eller øje masker.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til vægdekoration og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af venetiansk maske med roser.


Materiale:
Vægpynt
Veronese maske er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  860 g,    Højde: 26,50 cm,
Bredde: 26,50 cm,   Dybde:  4,50 cm
vægdekoration
   Hvis du kan lide vores bryllupsgave ideer, bestil smuk venetiansk maske i dag. Køb maske til væg dekoration, innovative gave til bryllup. Smukke figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

Bolig dekoration og billige bryllupsgaver er mere end bare én gave.
   Brug bryllupsdagen eller julen som en mulighed for at skabe en original gave, der også vil være en fremragende vægudsmykning.
   Vi præsenterer kun meget dekorative figurer i form af dekorativ spejl til væg, vægure og rigt dekorerede bronzefigurer af en smuk ung kvinde i væghængt træramme. En god ide til indretningen ikke kun af udsmykning til væggen men også billige dekoration til hjemmet.

   Disse varer passer perfekt som bryllupsgave ideer og billige julegaveønsker til hende og til ham, der imødekommer modtagerens forventninger og krav. Vi håber at der var nogle af gaverne på siden, der kunne være med til at inspirere og påvirke dit valg i en positiv retning. Glæden kan være svær at skjule. Den følelse er helt unik, hvorfor vi også altid anbefaler at man bruger den nødvendige tid på at finde den rette personlig bryllupsgave til hendepå Maxgaver.dk.

Gode gaven til bruden der har alt

   Hvilken side med gaveideer ville jeg ikke åbne, de skriver overalt hvor svært det er at finde en passende gave til hende eller ham. Som om butikkerne manglede alt. Og alligevel produkter af alle slags er aplenty. Problemet med at finde en gave kan kun skyldes for mange tilbud og for høje priser.
   De skriver også, at gaven skal være en overraskelse, fordi han eller hun allerede har alt. 99% af mennesker i verden har ikke alt og enhver gave vil være noget rart og ofte uventet for dem.

   Når vi vælger den rigtige gave, skal vi undgå det sjuskede produkter, der oversvømmer markedet, fordi noget er sjuskede, kan alle nemt dømme, også modtageren.
Hvis alle køber dig en gave baseret på kriteriet, hvad "angiveligt" du kan lide, så hvilken overraskelse vil det være? Lad ikke hende eller ham foregive det at de kan lide gaven. Køb noget, der er virkelig rart, nyttigt, og de andre har allerede vurderet positivt. Dette er gaverne, du finder i Maxgave.dk

bryllupsgaveVægdekorationer
 

Vægdekorationer

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Væg dekoration kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige bryllupsgave ideer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

   " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt , når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese.

   Venetianske masker er en århundredgammel tradition i Venedig, Italien. Maskerne er typisk båret under Carnevale ( Karneval i Venedig ), men har været anvendt ved mange andre lejligheder i fortiden, som regel som en enhed for at skjule bærerens identitet og social status. Masken vil tillade brugeren at handle mere frit i de tilfælde, hvor han eller hun ønskede at interagere med andre medlemmer af samfundet uden for rammerne af identitet og hverdagens konvention. Det var anvendelige til en række formål, nogle af dem ulovlig eller kriminel, andre bare personlig, såsom romantiske møder. Venedig (italiensk: Venezia) er en by i det nordøstlige Italien og er hovedby i regionen Veneto. Den ligger ved en lagune i Adriaterhavet og er spredt over 118 øer. Befolkningstallet var 270.660 i 2009. Byen er mest kendt for sine kanaler.

   Venedig blev grundlagt i det 5. århundrede, var allerede i det 11. århundrede en stor sømagt og var i det 14. århundrede den førende italienske bystat. Byen tilhørte Østrig fra 1798 frem til 1866, da den blev en del af kongeriget Italien. Preussen havde bortlovet Venedig til kongeriget Sardinien, det senere Italien. Byen blev i 1987 optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

   Husene i Venedig er bygget på træpæle, og mange steder ligger husene ikke mere end én meter over dagligt vande. Ganske vist er tidevandet i Middelhavet meget svagere end i fx Atlanterhavet, men specielt ved fuldmåne er risikoen for oversvømmelse stor. Ofte er der flere centimeter vand på Markuspladsen, så man lægger gangbrædder ud - det gælder også i selve Markuskirken. I 1966 stod vandet i én meters højde på Markuspladsen. Hertil kommer, at de gamle pæle, som byen er bygget på, er ved at rådne. Ikke mærkeligt, at Venedig adskillige gange har fået afsagt sin dødsdom, men alligevel lever byen i lagunen videre. Og millioner af turister strømmer til for at opleve en af verdens mest romantiske byer. Hvert år kommer mere end 12 millioner turister til Venedig, heraf 80% éndagsturister.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij