Charmerende miniaturemaleri. Kopi maleri af Edgar Degas "Ballettimen"

Varenummer: 261-0117
Tilgængelighed: PÅ LAGER
449,00 DKK

Charmerende miniaturemaleri

   Smuk kopi af Edgar Degas maleri. Kunstværk af Edgar Degas præsenterer dans lektion finder sted hos Jules Perrot. Denne mand, selv om han var grim og lav, havde en stor fingerfærdighed, som tillod ham at blive en af de mest anerkendte dansere i det nittende århundrede. På billedet er det i midten. Han er klædt i en sølv jakkesæt og det står lænet på sin stok næsten så store som han var. Omkring ham er danserinder. Der er primært unge piger klædt i særprægede kostumer. Nogle af dem er bare venter på jeres ydeevne - dem i forgrunden, stående med ryggen til beskueren. Andre flytte i danstrin og en anden gruppe, som hviler, sandsynligvis i ledsaget af deres mødre eller babysittere. Sættet er pakket i gaveæske, hvilket gør det til et attraktivt gave. Du er på det rigtige sted, hvis du har brug for en gave. Skønhed og unik kunst lige ved hånden.

   Det er din god tid at give den perfekte og kreativ gave. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk maleri af "Ballettimen" billig. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Takket være denne gave, nogen kan falde i kærlighed med fremragende kunstværker. Når du køber vores lille miniaturer kan du oprette din egen galleri af berømte kunstværker de mest berømte kunstnere i kunsthistorien.

Producnt: CARMANI, Australien
Størrelse ramme: 33,00 x 33,00cm
Størrelse maleri: 20,00 x 20,00 x 2,00 cm
Vægt: 0,4 kg

 

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Miniaturemaleri
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive "Ballettimen" billede, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij