LIGHTERE: Behandle din gas lighter ordentligt.
Hvis du er en, der nyder den lejlighedsvise cigar eller cigarette som mig, så har du en samling lightere, som bare ligger rundt, hvoraf de fleste har svigtet dig på et bestemt tidspunkt. Det er dog vigtigt at bemærke, at når det kommer til håndtering af lightere, det kan være ganske vanskelig til tider. De mest almindelige problemer med lightere spænder fra inkonsekvent belysning til små flammer. Ikke desto mindre kan alle disse problemer nemt løses, når du har mestret den rigtige praksis, der sikrer, at din lighter giver dig den rigtige service, som du dybt ønsker.
Korrekt håndtering af din gas-lighter kan bare løse alle de problemer, der gør dig utilfredse med din lighter. Nedenfor er nyttige tips om hvordan og hvorfor det er vigtigt at håndtere din butan-lighter på passende måde.
Gas lighter # 1: Køb god gas.
Dette er det vigtigste ved alle andre tip, der vil gøre en stor forskel med, hvordan din lighter fungerer. At købe butan gas til bargain priser sammenligner ikke helt med at finde den bedste kvalitet gas på markedet. Med den bedste butan, kan du være sikker på, at gassen vil brænde rent og jetsene vil være i den bedste fungerende rækkefølge. For at sikre dig, at du køber den rigtige butan, skal du kontrollere, om det er tredobbelt raffineret eller derover for at få det bedste resultat med din gas-lighter.
Gas lightere # 2: Før genopfyldning udluft kamrene.
Sørg for, at du har udrenset alt overskydende gas og luft fra din lighter, inden du genopfylder det igen. Du kan gøre dette ved at skubbe i ventilen med en lille skruetrækker så blot dreje lighter med refill ventil peger til jorden. Dette sikrer frigivelsen af alt overskud af butan og fraværet af luftbobler i forbrændingskammeret.
Lighter # 3: Skub ikke flammen for tæt på cigaren og cigaretten.
Lige før du tænder en cigaret, skal du sørge for, at dyserne ikke er for tæt på tobakken. Når flammen er for tæt på cigaretten, kan det medføre, at aske spildes på dyserne, som igen vil tilstoppe dem og selvfølgelig er der risiko for at blive brændt. De fleste flammer ud gas lightere er på næsten 5 cm lang og højre ved spidsen er hvor flammen brænder hotteste. Med det i tankerne er der simpelthen ingen grund til at bringe flammen for tæt på en cigar eller cigaret.
Gas stormlighter # Sidste  råd: Rengør dyserne.
Du kan gøre dette ved blot at blæse dyser til at blæse aske eller andre uønskede forureninger. Man kan også købe en trykluftsburk, som du kan indsætte forlængelsesdysen i i strålekammeret og give den en god blast af luft.
Følg reglerne nedenfor:
1. Hold det væk fra børn.
2. Der er brændbar gas med højt tryk inde lighteren. Du må ikke slå det eller holde det i  brand. Hold det væk fra sted over 55 grader Celsius.
3. Må ikke gøre det gnider andet ellers overfladebehandling vil blive beskadiget. Smid ikke lighteren , ellers den indre struktur og funktion kan blive beskadiget.
4. Lighteren er ikke vandtæt. Hold den væk fra vand , sur, alkali og våde omgivelser.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij