Sådan vælger du den rette hjemmesko størrelse - vejledning

   Har du nogensinde været uegnet til at vælge størrelsen af dine sutsko? Er du bange for at købe hjemmesko online uden at prøve? Der er ikke mere end værre end for stramme eller for løst sko. Dette problem kan påvirke både dig og barnets sutsko.
   Specielt for dig har vi udarbejdet en guide, der viser, hvordan du vælger størrelsen på tøfler, du køber uden behov for specialudstyr til måling af foden. Det eneste du skal bruge er et blankt papir, en pen eller blyant, en linjal eller målebånd og anden person til at hjælpe.
   Hjemmesko skal passe perfekt. Den forkerte størrelse vil fratage dig komforten i deres brug.
Hvordan man finder den rigtige størrelse på sutsko, når man ikke fysisk kan prøve dem? Intet problem, der er ikke noget enklere. Bare ved, hvordan du måler dine fødder - eller dit barns fødder.

 

Sådan måles fødderne?

   Stil din fod på det papir du lægger på gulvet. I denne arrangement af foden slår den anden person tegner fodens form på et stykke papir i overensstemmelse med billedet ud for det.
På den trækkede fodkontur trækker du en linje fra enden af hælen til enden af din længste tå som vist på billedet. Vi måler denne linje, Tilføj 0,5 til 1 centimeter til dette og du har rigtige størrelse af din hjemmesko. 

Udvælgelse af tøfler størrelse

   Disse værdier kan sammenlignes med nedenstående tabeller, som viser generelle værdier for de fleste af vores hjemmesko mærker.
At vælge den rigtige størrelse afhænger af den enkelte konstruktion af foden. For en endnu bedre passform af de hjemmesko, du køber, bedes du kontakte os via e-mail, så vi kan bruge den rige erfaring til at hjælpe med udvælgelsen af bestemte mærker og modeller.

 


  

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij