DAME HVID, ULD HJEMMESKO. Billig og perfekt gave til hende, kun 169 kr

Varenummer: M4D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

varme hjemmesko til kvinder

Billig og perfekt gave til hende

   Gaven til ham du elsker. Sutsko til kræsne kvinder. Slippers plettet mønster - Varme hjemmesko fra fåreuld. Indersål med 3 cm skum, så hjemmesko er ikke kun varme, men også behageligt. Meget let, åndbar sko hytte lavet af 100% fåreuld garantere din fødder varme og enestående blødhed. Da disse hjemmesko har et dobbelt lag af uld , de dermed sikre den højeste varmekomfort.

   Ydersålen er lavet af et blødt , skridsikker ruskind, så disse hjemmesko er egnet til gulve af enhver art Disse hjemmesko er et perfekt valg til kolde vinterdage. De er lavet af høj kvalitet fåreuld med hånden for at give dig det bedste produkt. Er lavet udelukkende af ren uld. Perfekt til alle med kolde fødder problem. Bader dine fødder i komfort, når du glider på disse luksuriøse fåreskind sutsko. Uanset om du lider med et kolde fødder problem eller på udkig efter en speciel gave - disse uld hjemmesko er et perfekt passer. Er lavet af blødt udelukkende af ren uld. Perfekt til alle med kolde fødder problem, vil holde dine fødder varme og hyggelige. Sål er lavet af blødt ruskind læder. Holdbar, letvægtssål med nem slip-on pasform gør dem perfekte hver dag hjemmesko.

   Merino uld reagerer på ændringer i temperatur, varmen udvider og krymper ved lave temperaturer gør hjemmesko opretholde en konstant behagelig temperatur. Uld stimulerer nerveenderne og øger blodcirkulationen. Overkommeligt alternativ til rigtige fåreskind hjemmesko!

   Hvis synes du det kunne være gaven til ham du elsker, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil dame uld hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse. Uld hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder. Denne proces føjer kun til den rene nye ulds naturlige godhed. Mænds sutsko  og damer filt hjemmesko er kun ting ikke kun på koldere dage af året, fordi filt er en god isolator om sommeren og vinteren. Holder varmt, men tillader fugt og sved at blive frigivet udenfor uden at forstyrre følelsen af varme og komfort.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Varme hjemmesko til kvinder kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, behagelige og billige dame uld hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij