DAME SUTSKO. Meget lette hjemmesko, lavet af sort filt. Kun 139 kr

Varenummer: F20b
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

Meget lette hjemmesko, lavet af sort filt

   Bløde filt sutsko sort med naturlig hvid pels i midten og gummi sål. Klassisk tøffel i sort til kvinder. Super pris!!! Hyggelig sutsko til vinter og overgangsperiode - Fås i størrelser 36-41. Filt sutsko er åndbart og nem at holde. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt : kulde-resistente , varme og fugt -resistent , sørge for et sundt fod miljø.
Ydersålen er lavet af gummi, og derfor kan disse hjemmesko er egnet til enhver gulv. Enhver form for filt hjemmesko er det perfekte valg til kolde vinterdage. Disse sutsko er lavet i hånden for at give dig den bedste komfort & bekvemmelighed. Filt er et tekstil, som fremstilles af kartet uld, som ved filtning bliver til et fast stykke stof evt. i form. Ved kontakt med varmt vand og sæbe og efterfølgende mekanisk forarbejdning fletter uldfibrene sig ind i hinanden, og det faste tekstil dannes. Filt er et af de ældste kendte tekstiler. Det blev fremstillet, endnu før man havde opfundet vævning og strikning  og er relativt nyopdaget i Danmark. Processen til fremstilling af filt kaldes filtning. Filt kan fremstilles ved en forholdsvis hurtig proces.

Bestil dame sutsko i dag og husk at vælge størrelse.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filtsutsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige dame sutsko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij