ELEKTRONISK LIGHTER USB. Eksklusiv genopladelig arclighter i gaveæske

Varenummer: 4070-01/02/03
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK

Eksklusiv genopladelig arclighter i gaveæske

    Begyndende fra lejlighedsvis rygerer op til den raffinerede pibe fan - en lille gadget permanent dukke op i livet hver enkelt af dem. Dette er selvfølgelig en lighter. Særligt element i gruppen af disse yderst nyttige genstande er en genopladelig via USB lighter.

   USB dobbelt lysbue ryste lighter. Vindtæt, genopladelige ultra tyndt kreativt elektrisk lighter virker ved, at der dannes en kraftfuld varm lysbue mellem to keramikelektroder. Denne slags ARC lightere opladnings bekvemmelighed. Dette lettere med et USB-datakabel, der også er egnet til alle android-kabel og er tilgængelig til al computer og anden bærbar strøm. En gang fuld opladning tar ca. to timer til fuld opladning og kan bruges til 3-5 kasser cigaretter og normalt kan bruges i omkring in uge.

   ARC lighter vindtæt er meget bedre end normalt vindtæt lighter, god fordel! Mens du tænder, en cigaret ikke behøver at placere indvendigt. I stedet er det nok placere cigaret tæt på den elektriske strøm, vil den blive suget op automatisk og belysning.

   Fantastisk alternativ til Zippo, Bic eller Clipper mærke gasfyldte lightere. Mænd gave og bedste gave for far og ven. Perfekt til cigaretter, cigarer, camping, indendørs og udendørs nødsituation, sidder i baren eller spillekort på kasinoet!

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til genopladelig lighter og ekspreslevering.
   Gode gaveideer til ham er ikke kun usb lighter. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige hjemmesko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller julegaveideer til ham.

gode gaveideer til ham

elektrisk lighter dk

usb lighter

Vælg en farve af lighter i henhold til følgende billede.
usb lighter danmark
 Dette lighter er forbløffende. Bestil flot elektronisk lighter usb i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Køb nu USB lighter fra Maxgaver og tryllebinde dig med sin moderne udseende. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

Husk at tænde lighter, du bør ryste hende. Her finder du ikke nogen kontakt, drejeknap eller knap.

Praktiske gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

Dekoration til hjemmet

   Du er i stadiet med at møblere din drømmelejlighed, og du vil have, at den skal være et sted med en unik atmosfære, der samtidig matcher din karakter og smag. Selv de mindste detaljer påvirker den samlede indretning og skaber sammen med resten en unik atmosfære.

   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer. Pynt til hjemmet i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative figurer sørger for, at du finder dekorationer til hjemmet eller dekorationer til stuen. Indretning til hjemmet og tilbehør til hjemmet er gode inspiration til bedste og billige gaver.

   For dem, der brænder for mytologi, har vi figurer af græske, romerske og norrøne guder, især Retfærdighedens Gudinde figur som en gave til en advokat. Justitia figur er perfekt som dekoration til kontor og advokatfirma.

gave til chefen

 
elektronisk lighter
 

elektronisk genopladelig lighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk elektronisk lighter usb, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij