FØDSELSDAGSGAVE TIL HAM. Unik Veronese figur af Napoleon på hest

Varenummer: 73444
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

Unik Veronese figur af Napoleon på hest

Pynt til sofabord

   En fremragende skulptur af den franske hærchef. Har du brug for idéer til hvad du skal give i god fødselsdagsgave? Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Helt sikkert mere attraktiv udseendet af din stue. Unik kollektion lavet med sans for den mindste detalje. Enestående kortlægning detalje, stor til original gave. Ideel dekoration til alle indre. Figurer fra indsamling af Veronese er lavet af harpiks konglomerat  blanding af formalet sten. I den første fase af figurer er belagt bronze, derefter patineret. I kocowym etape bliver smuk ved manuelt at male og aftørring.

   Alle produkter er markeret med varemærke. Veronese produkter er af en meget høj kvalitet, og opmærksomhed på detaljer. Når du køber produkter Veronese fra os, du få garantier originalitet af varerne, hvert produkt er i den originale emballage og signeret varemærke.

Materiale:
Figurer til stuen er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1194 g,   Højde: 22,50 cm,
Bredde: 16,00 cm,   Dybde:  8,00 cm

   Hvis synes du det kunne være god fødselsdagsgave til ham, bestil Napoleon på hest, smuk figur til dekoration til hjemmet eller kontor. Dette er langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pynt til sofabord kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv, billig og den perfekte fødselsdagsgave til ham for ideer til indretning, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij