FØDSELSDAGSGAVE TIL MÆND. Billie herre hjemmesko sort i lammeskind

Varenummer: 1-202-H-sort
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

herre hjemmesko sort i lammeskind

Hjemmesko herre til størrelse 47

Topkvalitet varme og blødt hjemmesko sort uld og læder ruskind. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser. Seriøst! Koster kun 159 kroner. Dette er en unik pris for bedste kvalitet varme hjemmesko. Varme og unik sutsko damer der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding. Blød fluffy fåreskind inde er den perfekte isolering. Vores hjemmesko er lavet af 100% naturlige merino uld - både indvendig og udvendig; såler af hjemmesko er lavet af naturlig ruskind læder. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uld hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.

Grib en chancen og købe en super men billig gave til at udtrykke din kærlighed. Hvornår har du sidst vist kærlighed ved at give en gave? Der er mange måder, hvorpå du kan vise nogen, at du elsker dem. Vær aldrig bange for at udtrykke din kærlighed gennem smuk gave. Mind dig, dette behøver ikke at være af et dyrt gave. Det kunne være noget så simpelt som at varmeste sutsko. Køb top kvalitet hjemmesko, som er en investering i et sundt og lykkeligt liv. Vores hjemmesko udbyder slappe af og komfort til fødder for alle mænd, der vil gå i dem. Perfekt omkring huset. Det er den perfekte idé til manden, der værne deres sundhed og varme fødder. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende kvinder i alle aldre. Mens bestilling varme hjemmesko til kvinder, husk at vælge størrelse.

   Hvis synes du det kunne være en god, billige fødselsdagsgave til mænd, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super varme hjemmesko i lammeskind i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 149 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Blandt de mange forslag gaver til ham, det kan være også en god forslag til smuk og praktisk gave til fars dag. Vores uld, hvorfra vi gøre hjemmesko er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige ( uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer ).
Uld er også vaskes i særligt udvalgte øko væsker og rengøringsmidler, takket være som den er fri for skadelige stoffer i koncentrationer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Blandt andet: chlorphenoler, formaldehyd, allergifremkaldende farvestoffer, forbudte azofarvestoffer og ekstraherbare tungmetaller, hvilke stoffer er indeholdt i konventionelle vaskemidler til uld vask og de forbliver om ulden efter vask. Uld til at producere sutsko bestået også tests på OEKO TEX certifikat (verdens førende sikkerhed mark tekstiler). Vi er stolte af, at vores uld opfylder de strenge krav i dette certifikat.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Uld sutsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige fødselsdagsgave til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij