GAVE TIL FORÆLDRE. "Iriser", lille kopi af Vincent van Gogh maleri

Varenummer: 261-6004
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

miniature af maleri

   "Iriser", miniature af maleri. Kopi af smuk og kendte maleri i ramme og staffeli. Fremragende miniature fra samling af kunst er inspireret af  "Iriser", en af mange malerier og prints af iriser ved den hollandske kunstner Vincent van Gogh. Iriser blev malet mens Vincent van Gogh boede på asyl ved Saint Paul de Mausole i Saint-Rémy-de-Provence, Frankrig, i det sidste år før sin død i 1890. Vincent van Gogh er en af de mest betydningsfulde kunstnere i europæisk kunsthistorie. Den ideel til dekoration lejlighed. Sættet er pakket i gaveæske, hvilket gør det til et attraktivt gave. Du er på det rigtige sted, hvis du har brug for en gave. Skønhed og unik kunst lige ved hånden.

   Det er din god tid at give den perfekte gave til forældre. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk "Iriser" - maleri i ramme med staffeli. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Når du køber vores lille miniaturer kan du oprette din egen galleri af berømte kunstværker de mest berømte kunstnere i kunsthistorien.

Producnt: CARMANI, Australien
Størrelse: ramme 10,00 x 9,00cm
Vægt: 0,2 kg

Gavepakker af høj kvalitet
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Miniature kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive den bedste gave til forældre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij