GAVEIDE TIL MOR. Eksklusiv og elegant lighter med stærk flamme

Varenummer: 215H01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Eksklusiv og elegant  lighter med stærk flamme

   Det er en glimrende forslag en lille gave til den studerende. Denne lille gestus kan bringe så meget god energi og forandre livet for længe. Absolut laveste pris! En fantastisk gave! - Rød - guld lighter. Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik lighter?  Tjek vores forslag. Absolut laveste pris til unik metaj lighter. Det behøver ikke være noget som alle andre køber.
* Elegant, * Pakket i gaveæske, bedst som gaver, * Slim design, nem at bære, * Lavet af høj kvalitet metal, * Nem at genopfylde med almindelig butan brændstof, * Høj kvalitet, meget attraktiv lighter, * Justerbar flamme. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl:
Behandle din gas lighter ordentligt.

   Se gaveide til mor og bestil metal lighter i dag. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Her finder du et kæmpe udvalg af gaveidéer til kvinder og hende der har næsten alt, hos Maxgaver.dk altid vil finde noget interessant.
Vi har mange ideer til en rigtig fede gave, som er altid en velkommen gave. Der er nogle typer af gaver, der altid vil være godt. For eksempel unikke varme
uld hjemmesko til kvinder, som altid kan være en stor og praktisk gave.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige gaveide til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij