GAVEIDEER TIL HENDE. Lille men stærk sort stormlighter til kvinde

Varenummer: 147-2-02
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Lille men stærk sort stormlighter til kvinde

    Vindtæt turbo flamme stormlighter til kvinder. Den Honest gaslighter er en moderne designet , elegant med en vindtæt turbo flamme og elektronisk tænding. Ingen flint eller batterier til at holde dig op, bare fylde med gas og din klar til om aftenen. Formen er også meget behageligt i hånden og let at antænde, som er fantastisk til de kolde aftener i øl haven når fingrene ikke er så subtile som de var i ilden foran. Din lighter er en afspejling af din personlige stil. Så uanset om du føler dig sporty, farverige, astrologiske, revved op, hård, sexet, eller retro, er der en Lighter for dig. Honest Lightere er kendt over hele verden for deres kvalitet, sikkerhed og stil. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til lille stormlighter og ekspreslevering.
   Unikke gaver til kvinder er ikke kun lightere. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige filt hjemmesko, der er perfekte som gaveideer til mor, gave til venindw eller gaver til bedstemor.

   Hvis synes du det kunne være gaveideer til hende, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot damelighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

Alternative til unikke gaver til hende

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme uld sutsko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode filt hjemmesko dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gave til hende, gode studentergaver og endda som gave til kæresten.

   En god idé til en praktisk gave er også et lightere eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelighter. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

Pynteting til hjemmet

   Du er i stadiet med at møblere din drømmelejlighed, og du vil have, at den skal være et sted med en unik atmosfære, der samtidig matcher din karakter og smag. Selv de mindste detaljer påvirker den samlede indretning og skaber sammen med resten en unik atmosfære.

   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer. Pynt til hjemmet i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative figurer sørger for, at du finder dekorationer til hjemmet eller dekorationer til stuen. Indretning til hjemmet og tilbehør til hjemmet er gode inspiration til bedste og billige bryllupsgave ideer med smukke bryllupsfigurer.

unikke gaver til hendestormlightere

stormlightere

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige gaveideer til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij