GAVER TIL KÆRESTEN. Smuk cirkel af kærlighed til kærlighedsgave

Varenummer: 07710
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Smuk cirkel af kærlighed til kærlighedsgave

   Kærlighed er et vidt begreb, men i daglig tale forstås det normalt som en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt over for et andet menneske.
Smuk figur, der repræsenterer bruden og brudgommen til ideel bryllupsgave og kærlighedsgave. Meget charmerende pynteting til værelset - stue eller soveværelse.
   Forelskelse er en af menneskets stærkeste oplevelser. Statuetten repræsenterer bruden og gommen ideel gave for at fejre brylluppet. At blive en unik og meget charmerende dekoration stilfuldt interiør - stue eller soveværelse. Du kan placere den på kommode, skab eller hængende hylde. Perfekt gave til alle, der værdsætter tilføjelser i jugendstil. Høj kvalitet gør, at vi ikke behøver at skamme sig over hendes valg for en gave til feinschmecker af smukke dekoration.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til kærlighedsgaver og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun kærlighedsfigurer. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk pynt til stuen.  Vi har også mange andre forslag til fantastiske kærlighedsgaver. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

Materiale:
Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 Dimensioner:
Vægt:  ca 2700 g,   Højde: 30,00 cm,
Bredde: 26,00 cm,   Dybde:  10,00 cm


Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine

   Hvis synes du det kunne være en god, billige gaver til kæresten, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en cirkel af kærlighed figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 999 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Dette kan også være en stor inspiration til den perfekte gave til brudeparret.

alternative gaver, julegaver og fødselsdagsgaver eller kærlighedsgaver

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for gaver til mor, gaver til far eller gaver til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver og endda som gaver til hele familien.
   Du kan købe uld eller filt hjemmesko eller læder slippers til herrer og slippers til damer som en perfekt gave til mor, til far, gave til bedstemor eller bedstefar gave, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere. Etuier er opdelt i cigaretetuier læder og cigaretetuier metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk. I denne kategori finder du fremragende forslag til en gave til chefen, en gave til kollega og gave til ven.

bryllupsgaver

kærlighedsgave

kærlighedsgaver

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kærlighedsgave kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige gaver til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij