GAVESÆT MED LIGHTER OG CIGARETETUI. Idee til mænd fødselsdag

Varenummer: MT-488
Tilgængelighed: PÅ LAGER
459,00 DKK

Idee til mænd fødselsdag

   Lighter, lommelærke, cigaretetui og nøglering med et kompas er dækket med ægte brunt læder. Sættet er pakket i en smagfuld gaveæske med producentens logo.
   Vi har vi masser af gaveideer til til bedste i verden mand, ikke kun for jul eller fødselsdag, men for hver dag på året. For eksempel nogle af de bedste gaveideer er denne elegant og spændende gavesæt. Sættet indeholder: lighter,  lommeflaske, cigaretetui og smuk nøglering. Hvis din far, ven, bror eller kollega ryger cigaretter dette er helt sikkert fantastisk gave han aldrig glemmer.

   Angiveligt, mange mænd ved ikke, hvad de ønsker sig. Det er ikke sandt. Enhver gaveideer til far er gode, fordi de normalt ikke betaler meget opmærksomhed på det. Derfor skal du give ham noget, han vil bruge hver dag, og hvad vil minde ham om, at det er en gave fra dig. I forbindelse med ovenstående, tøv ikke og bestil denne gavesæt med lighter, lommeflaske, cigaretetui og nøglering. Ubestrideligt kan et godt valg til en gave være varmt og meget behageligt, filt sutsko til mænd.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gavesæt med lighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij