HISTORISKE FIGURER. Bronze figur af en Viking, der står på bådens bue

Varenummer: 77655
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Bronze figur af en Viking, der står på bådens bue

   Nogle mennesker elsker historie og antager, at intet lærer bedre end forfædres oplevelse. Andre er simpelthen trætte af at huske datoer og begivenheder - de synes, at kun det, der sker her og nu, er interessant. Der er dog bestemt flere historieelskere.
   Og for dem har vi lige forberedt unikke gaver i form af figurer af historiske krigere. En af dem er smuk og unik figur af en af ​​repræsentanterne Vikinger der var nordiske søfarere, der rejste, plyndrede og handlede i Nordeuropa. Alt dette blev muligt takket være udviklingen af ​​skibsfart, især langdistanseskibe, på hvis bue denne viking står.

   Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i hvert værelse så godt og på kontoret. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave.

Materiale: Viking figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt ca.: 1,43 kg,   Højde: 23,5 cm,
Bredde: 19,5 cm,   Dybde: 14 cm

   Billig pynt til stuen med bronzefigur af en Viking, der står på bådens bue. Nordisk gud i den bevingede hjelm på hovedet og med to krager på  skuldre. Perfekt gave til ham.
   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for unik gave til chefen, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Odin figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til billig pynt til stuen og hurtig levering.
   Billige gaver er ikke kun figurer af viking. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smukke dyrefigurer, sportsfigurer eller bryllupsfigurer og kvindefigurer.

   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gaver til far og gaver til mor, blandt andre billige tøfler til kvinder og filt hjemmesko herre. Din søster, bror eller bedsteforældre har muligvis også brug for hjemmesko.Vores store sortiment af billige sutsko kan helt sikkert glæde alle.
   Imidlertid kan vores forslag om vægdekorationer med smukke, romantiske figurer til at hænge på væggen bruges til fantastisk bryllupsgaver eller valentinsgaver.

billig pynt til stuen

Viking figur

Viking på bådens bue

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Viking figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij