HJEMMESKO KVINDER. Billige ortopædiske læder hjemmesko dame

Varenummer: N100-BE
VÆLG STØRRELSE:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Billige ortopædiske, læder hjemmesko dame

   Hele foden har kontakt med naturlig hud. Under hælen er der kornlæder, takket være det er lettere at holde tøflerne rene. Det øverste lag er lavet af naturlige kornlæder i beige. Sålen har en kileform 3,5 cm høj og er lavet af et gummiagtigt materiale, der giver stabilitet på glatte overflader og har dæmpende egenskaber.
   Det bedste, vi kan gøre for fødderne efter en lang dags arbejde, er at fjerne skoene og læg komfortable hjemmesko. Bedste hjemmesko er ortopædiske hjemmesko. Ja, tøflerne er også ortopædiske og ikke kun til behandling af forskellige fodsygdomme, men også til forebyggelse af dem. Ortopædere anbefaler at have lignende hjemmesko til sådanne problemer som: artralgi og stivhed i reumatoid arthritis, kardiovaskulære sygdomme og nedsat følsomhed i diabetisk fodsyndrom, ændre fodens eller den flade fods form, åreknuder, overvægt,  finger deformation og skader af forskellig oprindelse eller højt blodtryk. Ortopædiske hjemmesko hjælper også med at lindre muskelspændinger og til tider reducerer rygsmerter.
   Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en
kort vejledning.

læder hjemmesko dame

hjemmesko læder med gummisål

   Hvis synes du det kunne være en god den perfekte gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil den perfekte, gode ortopædiske hjemmesko dame i laveste pris i dag og husk at vælge størrelse. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 189 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Er der stor chance for, at du køber vores hjemmesko i meget billigere priser. Vi kan tilbyde dig rigtig god slippers dame, fordi du skal have lov til at have lidt glæde i liv.
   Vi tilbyder ortopædiske tøfler på tilbud, ikke kun for kvinder, der også arbejder meget hjemme, men også
ortopædiske hjemmesko til mænd, der værdsætter komfort og plejer komfort.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Hjemme sandaler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige slippers dame, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij