HJEMMESKO LAMMESKIND HERRE. Hjemmesko til moderigtig og stilfuld mand

Varenummer: M001-002/3
VÆLG STØRRELSE:
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  429,00 DKK

  Sutsko i lammeskind | Hjemmesko til moderigtig og stilfuld mand

     Garanter dig selv de bedste betingelser for afslapning og invester i varme, bløde og ekstremt behagelige i hojste kvalitet hjemmesko lammeskind.
  Vores forslag? Ekstremt stilfuld COLUMBIA-model.
  Ved du allerede, hvad der skelner hjemmefodtøj af meget god kvalitet? Lavet af naturlæder? Selvfølgelig.
  Top er lavet af blød og yderst behagelig fåreskinduld, der har været en af ​​de bedste isolatorer i årevis? Selvfølgelig.
  En solid, holdbar, let og super fleksibel gummisål, der ikke kun tilpasser sig din fods størrelse, men også til hvert eneste trin? Helt bestemt!
  Men hvis du stadig ikke er overbevist, vil vi tilføje allergivenlige og sikre til følsom hud naturlig hud og manuel forberedelse af hvert par.

     Ved at kombinere disse unikke funktioner har vi skabt et perfekt produkt til dig.
  Mindre affald starter i dag, så tænk lidt over funktionelle, behagelige og komfortable tøfler, der vil holde deres form i mange sæsoner.
  COLUMBIA-modellen er det perfekte supplement til billedet af en moderigtig og stilfuld mand.
  Den fås i 2 elegante farver, der passer til ethvert hjemmetøj, og ankelhøjden giver dig perfekt termisk komfort, selv i større frost. Vi har forbedret den termiske komfort ved at tilføje en sål lavet af termoplastisk gummi, som er en fremragende isolator og udgør en blød, fleksibel base af hjemmeskoene, der fungerer sammen med foden.

     Du kan se alle modeller af Vanuba hjemmesko her: LAMMESKIND HJEMMESKO

  Du kan finde identiske hjemmesko til kvinder ved at klikke på dette billede

  hjemmesko lammeskind dame

  Vanuba produkter er absolut bedste sutsko fra hele tilbuddet om vores butik og muligvis blandt tilgængelig i hele Danmark.

     Komfort og bekvemmelighed er den luksus, som både dig og dine fødder fortjener. Vælg sikre og holdbare materialer af højeste kvalitet. Lammeskind hjemmesko til mænd fås i flere klassiske, neutrale farver, der perfekt supplerer ethvert hjemmetøj.

     Tips til hjemmesko størrelse:
  Vær opmærksom på, at lammeskind hjemmesko kan "føles lidt stramme", når du prøver dem for første gang. Lammeskindet har en vis pelshøjde, når det leveres. Pelsen vil vige for at bære skoene regelmæssigt. Så gå i hjemmeskoen i et par minutter, når du prøver den.

     Tips til rengøring og pleje af lammeskindtøfler / hjemmesko:
  Fjern kun snavs med en klud eller en blød børste og lunkent vand.
  Brug ikke sæbe eller affedtningsmiddel.
  I tilfælde af kraftig tilsmudsning bedes du kontakte renseriservicen.
  Regelmæssig pleje med læderplejeprodukter fra specialforhandlere anbefales.
  Beskyt mod stærkt sollys og ekstrem fugt.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Varme sutskoi lammeskind herre kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, eksklusive og billige lammeskinds hjemmesko, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij