JULEGAVE IDE. Fantastisk drage figur bronze i Steampunk stil

Varenummer: 76858
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
599,00 DKK

Fantastisk drage figur bronze i Steampunk stil

   Steampunk teknologi er i stand til store bedrifter, og det mekaniske Steampunk drage Statue er en af dem! Ikke alene har steampunk maskiner genskabe udseendet af dragen, men det har også formået at gøre det ser temmelig livagtige. Denne figur skaber i form af en klassisk drage. I stedet for featuring rislende muskler, er det udformet i steampunk maskiner. Ser mere som en robot end noget andet. Dragen sidder høj med brystet pustede ud stolt, munden åben i et brøl.

   Gear og bolte dække overfladen af dragen, skaber sine skalaer, sammen med en metallisk finish, der simulerer udseendet af metal. Selv drager vinger og hale ser fantastisk, optræder, som om de er fuldt funktionelle og i stand til alle vifte af bevægelse! Gearet samlinger og indviklede detaljer låne denne figur en livagtig udseende, mens den håndmalede kobber-bronze finish sammen med sin steampunk udseende, gøre det ud som nogle af de fineste teknologi til at komme ud af en Steampunk indstilling. Takket være sin rige udseende og indviklede detaljer, hvilket gør det synes som om denne statue kan begynde at bevæge sig og lusker på ethvert tidspunkt.

   Denne gearet Steampunk drage statue er en fantastisk måde at medtage disse mytiske dyr i dine foretrukne samleobjekter poster. Denne drage ville være en fantastisk tilføjelse til enhver værelse og kontor, og det er også en stor gave idé til din favorit Steampunk entusiaster.

Materiale:
Pyntefigurer fra Veronese er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne

Dimensioner:
Vægt: ca.    Højde: 16,50 cm,
Bredde: 18,00 cm,   Dybde:  19,50 cm

pynt til hjemmet nettbutikk

   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for julegave ide, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk steampunk kranie med læder hår i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til drage figur og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun dragefigurer. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Unik art nouveau skål med tre Lady til bolig dekoration.

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for fødselsdagsgave til ham, julegave til hende eller gaver til børn. Vi kan tilbyde gode skridsikre sutsko, herresutsko og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som morfar gaver, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   Du kan købe lammeskinds sutsko voksne eller sutsko i filt herre og træsko til damer som en perfekt julegave mand, gave til veninde, gode gaver til ham eller bryllupsgaver til par, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk tre - fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere.

   Selvfølgelig kan gså være et godt alternativ til gaver til farfar i form af uld hjemmesko være at købe for eksempel smuk cigaretetui eller stormlighter fra vores store tilbud.

julegaver til forældredragefigurer
 

drage figur

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv, billig julegave ide, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij