JULEGAVEIDEER. Gavesæt til til vinconnaisseuren eller piberygere

Varenummer: MTE-51
Tilgængelighed: PÅ LAGER
499,00 DKK

Gavesæt til til vinconnaisseuren eller piberygere

   Elegant gavesæt med pibelighter, lommelærke, nøglering og klassisk lommekniv med proptrækker, flaskeåbner og folieskærer som gør det let at åbne vin.
Ideel gave til den særlige lejlighed. Hvis du kan lide vores julegaveide, bestil spændende gavesæt i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
Tag denne vigtige kendsgerning i betragtning, at åbneren selv koster mere end dette sæt i de fleste danske butikker.

Julegaver

   Den bedste jul tilbringes blandt dine kære: bedsteforældre, forældre, børn, jo flere mennesker, jo bedre! Problemet opstår, når vi forbereder os til denne specielle periode af året, vi er nødt til at møde udfordringen med at finde den rigtige gave til alle, der deltager i julefestlighederne!
Indtil nu bestod denne søgning af at stå i trafikpropper, løbe rundt i overfyldte indkøbscentre og endte endnu en gang med sokker til far, kaffe til mor og slik til de yngste. Ikke flere dårlige gaver og timer brugt på at søge!
Maxgaver.dk er blandt andet de bedste julegaver. Takket være gennemsigtige kategorier og en gave-søgemaskine sparer du ikke kun penge, men også tid! Ideer til julegave holder dig ikke længere vågen om natten! Uanset om det er en julegave til mor eller en julegave til en dreng, i vores butik finder du smukke gaver til jul, både til de yngste og ældre. Med en gave, der er købt hos os, vil du helt sikkert gøre dine kære glade, og den vidunderlige atmosfære ledsager dig længe efter jul!

Du kan finde flere forslag til jul i kategorien Julegaver

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gavesæt med lighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij