JULEGAVEIDEER. Smuk polystone figur af Fe prinsesse i en pulje af vand

Varenummer: 77032
Tilgængelighed: PÅ LAGER
669,00 DKK

Smuk polystone figur af Fe prinsesse i en pulje af vand

   Det er svært at gætte, hvad svaret på dit dilemma, søgning i vandet pulje, dette charmerende nymfe. Fe studerer vandet med et roligt udtryk, sikker på at hun vil modtage en vision. Hvem ved hvad hun finder? Hun har en lyseblå kjole og hvid hår. Hendes gennemsigtige vinger minder om is. Hun læner sig over vandet, som hun står i og dangling en nøgle lige over overfladen. Statuette designet på basis af billedet den kendte kunstner Selina Fenech, gør en fantastisk gave til dem, der elsker feer.

   Skulpturen er støbt i polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.
Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Polyresin er en harpiksblanding generelt anvendes til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden til mange dekorative stykker er lavet af dette materiale.

Materiale:
Figur af Fe er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt ca: 0,26 kg,   Højde: 16,50 cm,
Bredde: 13,50 cm,   Dybde: 9,00 cm

   Der er en masse julegaveideer, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær fe figurine fra indsamling af vores butik for unik gave. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Du kan trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores heste statuetter samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige julegaveideer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij