JULEGAVER TIL KÆRESTEN. Eksklusiv og elegant lighter i guld farve

Varenummer: 302-A31
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
249,00 DKK
JULEGAVER TIL KÆRESTEN | Lighter i guld farve.  En meget elegant og ekstraordinær i sit udseende metal lighter med et kinesisk motiv. Det kan være et fremragende tilbud til en repræsentativ gave til både kvinder og mænd. Funktionel og let at bruge gaslighter. Arbejder med almindelig lightergas. Ideel til daglig brug og udendørs aktiviteter såsom camping, fiskeri, jagt, og så videre. Perfekt som en gave eller endda hvis til eget brug! Promise Lighter nu er begyndt med denne nye model, som er alt, hvad vi har lyst til, og vi regner det kommer til at blive bestseller inden året er omme.
Vi har altid været en fan af turbo lightere blot for pålidelighed, men mange af vores kunder finder dem besværlige, og der er ikke mange gode eksempler på markedet. Med Promise blot løfte låget og tryk kanten af lighteren for at afsløre en turbo flamme. En meget positiv handling og god fornemmelse. En turbolighter fra Maxgaver.dk perfekt til enhver lomme! Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl:
Behandle din gas lighter ordentligt.
♥ Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik julegaver til kæresten, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil lighter i guld farve i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Gode praktiske gaver til ham - også til manden, der har det hele. Det siger sig selv at til manden, der har alt, er svære at købe god gave. Men her på Maxgaver.dk får du et godt forslag på, hvordan du kan finde gaven til manden, der har alt. Her du se den sejeste og lignende produkt små gaver til ham.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, billige julegaver til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij