JULEGAVER TIL KVINDER. Varme og bløde uld hjemmesko dame i hvid. 199kr

Varenummer: 1-303-hvid
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Varme og bløde hjemmesko dame i bedste pris

   Varme fåreskind tøfler. Topkvalitet, hvid hjemmesko til kvinder. Bedste pris. Seriøst! Koster kun 199 kroner. Dette er en unik pris for bedste kvalitet varme hjemmesko. Varme og unik sutsko damer der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding. Blød fluffy fåreskind inde er den perfekte isolering. Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige (uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer).

   Uld er også vaskes i særligt udvalgte øko væsker og rengøringsmidler, takket være som den er fri for skadelige stoffer i koncentrationer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Blandt andet: chlorphenoler, formaldehyd, allergifremkaldende farvestoffer, forbudte azofarvestoffer og ekstraherbare tungmetaller, hvilke stoffer er indeholdt i konventionelle vaskemidler til uld vask og de forbliver om ulden efter vask. Uld bestået også tests på OEKO TEX certifikat (verdens førende sikkerhed mark tekstiler). Vi er stolte af, at vores uld opfylder de strenge krav i dette certifikat.

   Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uld hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Øvre del og inderste del lavet af fåreuld. Sålen er lavet af naturlig ruskind. Sålen er sammensat af to lag, dvs. uldskind, skum og et lag af skind. Hælen sammensat af ​​et dobbelt lag af uldskind giver ekstra komfort.

gave til veninde


billige uld hjemmesko dame

uld hjemmesko dame

   Vi har samlet masse gaver til kvinder, f.eks. fremragende, varme og bløde hjemmesko dame. Bestil hjemmesko som julegaver kvinder og husk at vælge størrelse. Er der stor chance for, at du køber vores bløde futter i meget billigere priser. Vi kan tilbyde dig rigtig god hjemmesko, fordi du skal have lov til at have lidt glæde i liv. Her kan du se og vælge til manden lignende lammeskinds hjemmesko mænd i sort.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gave til veninde og ekspres levering.
   Billig gave til hende er ikke kun uld hjemmesko til kvinder. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige filtede sutsko dame, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster eller bedstemor og gaver til bedsteforældre.

   Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Billige sutsko dame
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige julegaver kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij