Julekugler i rødt porcelæn farve med gyldne julemotiver, Ø 8 cm 6 stk

Varenummer: 15aa
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Julekugler glas | Polske julekugler i rødt porcelæn farve med tre gyldne julemotiver

Ø 8 cm - pris for 6 stk. i en æske (46,50 kr. pr. stk)

   Sættet består af 6 røde julekugler med tre forskellige motiver. På to julekugler er der en træhytte med et tag dækket af sne. Det er dekoreret med guldglitter. Ved siden af ​​er træer dækket af gyldne perler og et lille stakitværk. De næste to kugler viser et gyldent juletræ lavet af glitrende glitter. Der er små prikker og store stjerner omkring det. De sidste to kugler er dekoreret med en sølv- og guldstjerne med små prikker i baggrunden. Alle kugler er hånddekoreret med den største præcision. Suspenderet på et juletræ får de det til at skinne og give interiøret en smuk atmosfære. Sættet er perfekt til en julegave til en elsket.

   ATELIER AGNES-studiet er en polsk fremstilling af håndlavede jule glaskugler og Juletræspynt for de mest krævende.  ATELIER AGNES-studiet er en polsk fremstilling af håndlavede jule glaskugler og Juletræspynt for de mest krævende. Vores vidunderlige kunstnere følger stadig nye tendenser, mens de opretholder den dekorationskunst, der er udviklet af tidligere generationer. Vi tilbyder ensfarvet og rigt dekoreret julekugler i sæt og individuelt pakket.

   Ved at hænge vores julekugler på juletræet understreger du dets betydning. Smukke juletræskugler vil være et usædvanligt kendetegn ved juletræet. Selv hvis du ændrer dit arrangementskoncept næste år, skal du have flotte dekorationer ved hånden. Kreativ galskab anbefales i disse situationer. Du opretter den vigtigste julepynt! Så vær ikke bange for forskellige kombinationer og blande farverne på julekugler af glas!

   Ved at vælge julepynt i vores butik kan du være sikker på, at du får et unikt produkt. Mange års erfaring med at skabe glasdekorationer gør os sikre på kvaliteten af ​​vores dekorationer. Håndmalet kugler er unikke dekorationer, der understreger julestemningen i dit hjem. Tidløst design giver dig mulighed for at nyde dekorationerne i mange år.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og smuk USB lighter eller billige cigatretetui, som du kan sæt under juletræet som en dejlig, smuk gave.

Julekugler glasi amaranth

Julekugler glasi amaranth

stor julekugle med julekrybbe

stor julekugle med julekrybbe

Dobbelt bue USB cigaret lighter
Dobbelt bue USB cigaret lighter

Plast ETUI TIL CIGARETPAKKE

Plast ETUI TIL CIGARETPAKKE

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Glas julekugler i rød fra Polen kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, smukke eksklusive og billige glas julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij