Julekugler rød. Jule glaskugle blank. Ø 6cm, 8cm eller 10cm at vælge

Varenummer: 206a-FBDA-469A4
VÆLG DIAMETER:
  • 6,00 cm
  • 8,00 cm
  • 10,00 cm
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Jule glaskugler i rød farve emalje i æske
Ø 6 og 8 cm til at vælge imellem

   Glaskugler hængt på juletræet er som små kunstværker. Og du er mesteren, der former det vigtigste julepynt. Så du kan nå ud til de mest populære røde kugler. De har været de førende farver på lejlighedsvise dekorationer i årtier. De har ingen lige konkurrent blandt dem. De passer perfekt ind i farverige kombinationer. De ser godt ud med klassisk guld og sølv, naturlig grøn eller blå. Røde glaskugler ser også pæne ud med hvide og sorte.

   Så du kan frit konfigurere disse glasdekorationer til juletræet. En interessant idé vil også være at bruge røde kugler til dekorationer til midten af ​​bordet juleaften, på sofabordet eller på en skænk i stuen. Denne farve er ekstremt forfriskende, så uanset hvor du tilføjer den, vil den skille sig ud, tilføje elegance og effekt.

    Find ud af mere om vores julepynt i glas! Vi kan tilbyde dig traditionelle røde glaskugler i forskellige størrelser samt figurines. Klæd et juletræ med os og nyd dets fantastiske udsigt så længe som muligt!

Ø 6 cm - 6 stykker i æske
Pris 99,00 kr/pr/æske

16,5 kr/pr/stk

Ø 8 cm - 6 stykker i æske
Pris 139,00 kr/pr/æske

23,17 kr/pr/stk

Ø 10 cm - 4 stykker i æske
Pris 149,00 kr/pr/æske

37,25 kr/pr/stk

Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og et stativ til julekugler eller varme hjemmesko, som du kan sæt under juletræet som en dejlig og praktisk gave.

Grønne filtsutsko til kvinder

Grønne filtsutsko til kvinder

Nøglering til børn

Nøglering til børn

Julenisser

Julenisser

Varme hjemmesko til børn

Varme hjemmesko til børn

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Julekugler rød kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, smukke og billig billige røde julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij