Juletræ sæt. Rigt dekorerede røde og hvide julekugler, 30 stk, Ø 6 cm

Varenummer: CA0866
Tilgængelighed: PÅ LAGER
259,00 DKK

Røde og hvide julekugler i plast, 30 stk, Ø 6 cm

   Da du er ved at forberede en julefest og hvis der skal være julemand, så skal der også være unikt julepynt. I Maxgaver finder du det, du skal bruge. Fremstillet i plastik sæt med 30 røde og hvide ensfarvede julekugler vil give dit juletræ en unik charme. Traditionel julepynt til juletræer, vidunderligt dekorerede julekugler i samme størrelse og 6 forskellige varianter skinner smukt i løbet af dagen og efter mørkets frembrud og reflekterer julelysets lys. De er lavet af sikkert, ubrydeligt materiale, så børn også kan være med i dekorationen. De vedhæftede snore giver dig mulighed for nemt at fastgøre kuglerne på det sted, du ønsker. Det perfekte sæt til at dekorere et julekrans, komplementere juletræshængere og dekorere en gave.

   Pynt dit juletræ med disse kugler, og dit smukke juletræ vil give den perfekte julestemning. Vælg det her foreslåede farvetema eller kombiner det med andre farver, som du finder i samme kategori med plast julekugler.

   Plastkugler er mere modstandsdygtige end glaskugler, når det kommer til mekaniske skader. De fleste af dem kan tåle at blive tabt på gulvet. Derfor er plastikjulekugler en god idé, hvis der er små børn og uregerlige dyr i huset.
Nogle gange kan der opstå små fejl og skavanker på plastik julekugler. Dette er naturligvis ikke et håndlavet glasmesterværk, men masseproduktionen sikrer meget lavere -priser.

   I vores butik kan du også købe smukke julekugler og figurer i glas til at hænge på juletræet. Vi har Danmarks største udvalg af glasdekorationer produceret af de bedste polske kunstnere.

Farve: rød og hvid
Materiale: Plast
Antal: 30 stykker julekugler

Mønstre:
5 forskellige mønstre

Fordele:
ubrydelig, snore til at hænge julekugler op

- vatteret julekugle 6 stk
- rød kugle med hvid, glittermønster
og grøn glitter 6 stk
- hvid kugle med rødt glittermønster 6 stk
- hvid kugle med rødt husmønster 6 stk
- rød kugle med hvidt glittermønster 6 stk

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores kæmpe udvalg med andre meget flotte juletræ dekorationer og gaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

Varme og bløde uld hjemmesko dame

ADVENTSSTAGE MED 7 LED LYS

porcelæn krus med raceren hund

mænd hjemmesko med uld indersål

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Røde og hvide julekugler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billige plast røde og hvide julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij