KÆRESTE GAVE TIL HAM. Små sort lightere med rød flamme

Varenummer: 285-1-03
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
189,00 DKK

Små sort lightere med rød flamme

   Gode gaveideer til kæresten kan være glimrende gas lighter med elektronisk tænding i tidløst design og den unikke kvalitet! Lighter generer stærk rød flammen. Lighter kan gentagne gange fyldt med gas af god kvalitet. Det har en sort plasthus, som gør det lettere at holde lighteren i sin hånd. Usædvanlige skønhed pålidelig lighter. Hvis du er på udkig efter den god gave til en mand, her finder du mængder af praktiske og anderledes gaver, som passer perfekt som gave til ham. Elegant Honest gaslighter for mand. Funktionel og let at bruge. Original æske sammen med lighter. Smuk gave med usædvanlig design. Imponerende og charmerende lighter som en gave.

   En flot traditionel udseende lighter, der ikke er for stor i lommen. Det har en god følelse og let greb med en simpel trykknap på toppen, som er perfekt til belysning af et cigaret i dårligt, blæsende vejr uden at brænde fingrene. Ingen flint, gnisthjul eller batterier kan skifte, simpelthen fylde med gas og gå! Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik kæreste gave til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil gaslighter sort med rød flamme i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige kæreste gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Værd at vide i denne tid. Frister og åbningstider i påsken.
Påskeinfo for private
Påskeinfo for erhverv
Påskeinfo - distribution & produktion

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij