Klassisk og billig lommelærke i rustfrit stål. 210 ml - til VIP

Varenummer: 9-4007-8-9
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
129,00 DKK

Lommelærke i rustfrit stål. 210 ml. Tre mønstre til at vælge imellem

   Hofteflaske - stærkt fladt kar, tilpasset kroppens form, beregnet til drikkevarer med et højt alkoholindhold. Oftest lavet af metal, sjældnere af plast eller glas. Dens kapacitet og dimensioner er tilpasset til praktisk og diskret placering i en tøjlomme. Kolber er et meget traditionelt tilbehør til alle herrer. Metal hofteflasken er meget elegant.

   Hvornår skal man bruge en hofteflaske, dvs. en lommelærkeetiket.
Lad os starte med, at der er lidt situationer, hvor hofteflaske er velkommen. Det er nok at overveje, hvordan denne gadget præsenteres i film og serier. Derudover kan vores mening lide, hvis vi går overalt med vores egen alkohol, selv hvor alkohol allerede er tilgængelig.
Derfor anbefaler jeg, at du vælger de lejligheder, hvor du vil tage en kolbe meget omhyggeligt. En lommelærke kan være en god gave og en god gadget. Desværre kan det også få os i problemer. Der er få tilbehør, der er så meningsdannende, og deres anvendelse kan have så vidtrækkende konsekvenser. Derfor skal hofteflaske anvendes med forsigtighed og kun lejlighedsvis.


Dimensioner:
12,20 x 9,50 x 2,60 cm
  Du kan lægge dette smukke produkt under juletræet som en dejlig julegave. Ved at klikke på et af nedenstående billeder kan du gå til andre kategorier, hvor du finder mange gaveideer og dekorationer til dit hjem eller juletræ. Blandt andet flot dekoreret polsk glas juletræskugler.
julekugler i rødt med gyldne julemotiver

julekugler i rødt med gyldne julemotiver

cigaretetui til SLIM-cigaretter

Violet stor julekugle mat

Violet stor julekugle mat
 

gave lighter til VIP

gave lighter til VIP

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.

⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi salg af lighter med gratis fragt ved ordrer over 500 kr, så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gode ideer til gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij