Kunstig slyngplante pelargonie med røde blomster, lavet af satin, 90cm

Varenummer: 05-B618-01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
259,00 DKK

Kunstig slyngplante pelargonie (geranium) med røde blomster

Kunstige buketter er et af vores butiks tilbud. De 90 cm høje blomster er lavet af satin af høj kvalitet. De bevarer deres farve og form i mange år. Disse røde kunstige blomster giver energi til ethvert rum. Utrolig virkelighedstro kunstig plante fungerer godt som et element af lejlighedsvise og hverdagslige arrangementer på altanen eller hjemmet. Vil pryde og lyse op i ethvert hjem. Geranium ser meget attraktive ud i potter og kasser. De ligner bemærkelsesværdigt deres organiske kolleger, så de kan erstatte dem med succes ved forskellige lejligheder.

De tilbudte eksemplarer har også mange andre fordele. Kunstige klatrere fungerer godt i små interiører, fordi de ikke tager næsten noget plads. Takket være materialer af højeste kvalitet og moderne produktionsmetoder - blomstrende vinstokke er så smukke, holdbare og modstandsdygtige over for skader. Kunstige blomster, der hænger ned til illusionen, ligner deres organiske kolleger og udgør deres praktiske alternativ. Hangende roser og andre kunstige dinglende blomster kræver ikke beskæring eller andre plejeaktiviteter, og de er virkelig iøjnefaldende hele året rundt. Kunstige hængende blomster er ikke beregnet til langvarig udsættelse for sol eller regn.

Funktioner og fordele ved kunstige blomsterarrangementer:
   Arrangementer med kunstige blomsterarrangementer skaber en øjeblikkelig effekt. Vores billige kunstige blomster til illusion de ligner kompositioner fra levende eksemplarer og tilføjer en naturlig charme til enhver overflade. De smelter let sammen med andre planter eller blomster, de tilpasser sig andre elementer i arrangementet.

   Kompositioners universalitet og holdbarhed giver os mulighed for at bruge dem som dekorationer til forskellige formål. Dinglende / enkelt kviste er et interessant alternativ til potteplanter, store buketter eller træer, uanset hvor der ikke er plads nok til dem.

   Kunstige blomster har levende, intense farver, der ikke falmer og er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for skader, behøver ikke daglig pleje, de har ikke brug for solens stråler, er sikre for allergikere og tiltrækker ikke svampe, insekter.

Klatrer længde: 90 cm
Farve: rød
Materiale:
folie, satin og plast af høj kvalitetVed at klikke på billederne nedenfor kan du købe lignende forgrenet klatrer med roser og hortensiaer i andre farver eller smukt polsk glas, håndlavede julekugler

kunstige blomsterkunstige blomsterkunstige blomsterjulekugler fra Polen
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Blomsterbuket med rød geranium kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig kunstig pelargonie, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij