Kunstige hvide tulipaner af satin i form af en buket, 7 blomster 36 cm

Varenummer: 53- U644hvid
Tilgængelighed: PÅ LAGER
49,00 DKK

Billige hvide tulipaner af satin i form af en buket

   En buket gule tulipaner er et uundværligt element i forår og påske til hjemmet eller kontoret. Rød og hvid fungerer godt i andre årstider. Køb af et sæt giver dig mulighed for at vælge farven i henhold til dine præferencer, sæson eller indretning. Holdbarheden af ​​kunstige blomster når mange år, så de præsenterede prøver vil blive nydt i årevis.
   Både farverne, arrangementet af kronblade, den naturlige grønne stilk og blade samt omhyggeligt gengivne detaljer gør kunstige tulipaner så virkelige som de rigtige i dag, ikke kun en drøm. Kunstige tulipaner er et let at vedligeholde alternativ til levende blomster. De har ikke brug for sollys eller vanding dagligt, og de beholder deres form og farvedybde i lang tid.

Funktioner og fordele ved kunstige blomsterarrangementer:
   Arrangementer med kunstige blomsterarrangementer skaber en øjeblikkelig effekt. Vores billige kunstige blomster til illusion de ligner kompositioner fra levende eksemplarer og tilføjer en naturlig charme til enhver overflade. De smelter let sammen med andre planter eller blomster, de tilpasser sig andre elementer i arrangementet.

   Kompositioners universalitet og holdbarhed giver os mulighed for at bruge dem som dekorationer til forskellige formål. Dinglende / enkelt kviste er et interessant alternativ til potteplanter, store buketter eller træer, uanset hvor der ikke er plads nok til dem.

   Kunstige blomster har levende, intense farver, der ikke falmer og er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for skader, behøver ikke daglig pleje, de har ikke brug for solens stråler, er sikre for allergikere og tiltrækker ikke svampe, insekter.

Idéer til tulipanbuket:
Smuk indretning eller en buket tulipaner til fødselsdagen,
En gave til en ny lejlighed og tilføjelse til påskeordninger,
Et alternativ til potteplanter i rum, hvor der ikke er plads til dem.

Antal blomster i en buket: 7
Farve: hvid
Højde: 36 cm
Blomsterhoved højde: 6 cm
Tulipanhoved diameter: 6 cm

Materiale: satin og plast af høj kvalitet


kunstige blomster

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe lignende tulipaner og hortensiaer i andre farver eller smukt polsk glas, håndlavede julekugler

kunstige blomsterkunstige blomsterkunstige blomsterjulekugler fra Polen
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Blomsterbuket med hvide tulipaner kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig kunstige blomsterbuket, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij