LÆDER HJEMMESKO HERRE. Ruskind, brun slippers til mænd, kun 149 kr

Varenummer: S28
VÆLG STØRRELSE:
 • 41
 • 44
VÆLG INDLÆGSSÅL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  149,00 DKK

  Ruskind, brun slippers til mænd

  Hjemmesko til mænd i brunt ruskind med indlægssåler i af to varianter. Et must for enhver mand. Du skal vælgemellem filt og uld indlægssåler. Den øverste er lavet af ruskind. De er dejlig, lune, varme og meget billig. Med en anti glide sål af gummi. Indlægssåler med filt/uld der giver ekstra varme og føles dejlig bløde. Jo bare fantastiske til herre hjemmesko i ruskind og med fast sål. De særlige egenskaber af filt og uld: kulde-resistente, varme og fugt resistent og sørge for et sundt fod miljø. Ruskind læder er, sammenlignet med almindelig fuldkornet læder, meget blødere og tyndere, hvilket gør det til det rigtige materiale til delikat tøj og fodtøj.

  Tøfler og træsko lavet af vegetabilsk garvet læder er også meget populære, fordi de normalt tilbyder både indendørs og udendørs muligheder. All-naturlig læder er nem at rengøre, robust og kombineret med den rigtige foring meget isolerende, men alligevel åndbar. Du kan bære læder tøfler i enhver form eller mode og stadig vises korrekt klædt.

  Indvendig længde i cm ca:
  Str. 41 = 26,5cm
  Str. 42 = 27,0cm
  Str. 43 = 27,5cm
  Str. 44 = 27,9cm
  Str. 45 = 28,0cm
  Str. 46 = 30.0cm
  Bestil læder hjemmesko herre i dag og husk at vælge størrelse og indlægssål. Det kan være en stor forslag til smukke og praktisk gave til ham. Hvis vi taler fodtøj, er der en god chance for, at vi taler sko og hjemmesko fremstillet af læder. Derfor, at Maxgaver.dk tilbyder en bred vifte af tøfler fremstillet af forskellige former for læder.
  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Hjemmesko voksne kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige læder hjemmesko herre, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij