LIGHTER. GAVE TIL HAM OG HENDE. Lightere med dobelt jet flamme

Varenummer: 444-1-02/03
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Lightere med dobbelt jet flamme i to farver mønster at vælge imellem

   Du kan vælge en carbon-lighter eller mørk træimiterings-lighter. perfekt gave til ham og til hende. Stilfuld og yderst godt lavet. Klassiske cigar lightere med  dobbelt jet flamme. Du har to farver at vælge imellem. En af dem minder carbon struktur og den anden struktur af mørkt brunt træ. Unik form og design er slank, sikkert og bekvemt til brug. Dette genopfyldning lighter alle dine rygning venner vil beundre.

   Enestående stormlighter kun tilgængelig med os. Meget resistent overfor vindstød. Selv i uslebne vind og ugunstige vejrforhold, vil give dig en fakkel flamme. Billig men elegant gave for kvinden og for manden. En små ting, men dejligt og praktisk. En reel vindtæt lighter. Du kan næsten ikke blæse det ud, så vinden ikke vil være et problem. Godt lavet, robust, godt færdig og pengene værd, absolut værd hver krone, som du betaler for. Pålidelig tænding. Kvalitet er meget robust, og finishen er meget rart. Dette produkt, der rent faktisk har en meget høj kvalitet! Jeg anbefale denne vare!

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstefar og ekspreslevering.
   Billig gave til ham er ikke kun lighter storm. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige og varme tøfler herre, der er perfekte som en gave til morfar der har alt, gaveideer til morfar eller gaven til oldefar.

Vælg en farve af lighter i henhold til følgende billede.

honest lighter

lighter storm

Dette gave til ham og hende er forbløffende. Bestil flot og bedste lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Lad gaslighter fra Maxgaver tryllebinde dig med sin moderne udseende. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter.

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for fødselsdagsgave til ham, julegave til hende eller gave til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   Du kan købe uld eller filt sutsko eller læder slippers herre og slippers dame som en perfekt julegave mand, gave til veninde, gode gaver til ham eller gaveidéer sidste øjeblik, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.

   For dem, der brænder for mytologi, har vi figurer af græske, romerske og norrøne guder, især Retfærdighedens Gudinde figur som en gave til en advokat. Justitia figur er perfekt som dekoration til kontor og advokatfirma.

   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pynteting til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.
   Fødselsdag gaveideer til far med et stort udvalg af varme, uld hjemmesko til mænd eller gave til bedsteforældre med unik og godt kvalitet cigaretetui og lighter.

gave til voksne


eksklusiv lighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og gave til ham og hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij