LIGHTER SALG. Smuk, rød med guld accenter lighter til samlingen

Varenummer: 405-1-04
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Smuk, rød med guld accenter lighter til samlingen

    Hvis du er en af dem, der mangler inspiration til din korte ønskeseddel, besøg vores hjemmeside, og helt sikkert kommer du forhåbentlig et skridt nærmere de perfekte gaver til dem der har alt. Her finder du masse nye spændende forslag til gaver. Søger du den perfekte gave til en mand? Skal du give ham endnu en smuk lighter til samlingen. Elegant lighter for den kræsne ryger, der værdsætter kvalitet, stil og smart look. Dejlig og elegant lighter man kan også give sådanne gaver uden nogen anledning. Funktionel og let at bruge. Original æske sammen med lighter. Lighter har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris af lighter salg. Dette lighter ikke lade dig ned. Denne genopfyldning gas lighter alle dine rygning venner vil beundre. Dette lighter er forbløffende. Kompakt og praktisk. Let at bruge og holdbare.

Bredt og variet udbud af lightere i mange flotte former og farver for at forkæle dig selv, bror, far eller en god ven. Lightere er pakket i en attraktiv kasse og er perfekte til en gave. Se vores bedste og Danmarks største udvalg af til hverdagsbrug eller eksklusiv lightere. Vi lighter salg med kvalitets, nye, og smarte i attraktive priser. Når du køber lightere hos Maxgave.dk sparer du mange penge.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering lighter salg ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ Bemærk: På grund sikkerhedsbestemmelser, vores lightere kommer med lidt  mængde af gas.
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eller praktiske og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij