LILLE GAVE TIL HAM. Varme, fluffy hjemmesko herre i sort-hvid ternet

Varenummer: XH08-H
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Varme, fluffy hjemmesko herre i sort-hvid ternet, til str. 48

   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesko? Især mænd er vilde med det praktiske og gode fodtøj, og alle har brug for sutsko. Disse er fantastiske hjemmesko lavet af dobbelt 100% merino uld med blødt læder sål, duplikeres indefra med fodseng også lavet af uld. Disse hjemmesko er meget  varm, let og komfortabel. Top kvalitet uld, blødt at røre ved og "ikke bide."
I en verden, hvor så mange menneskeskabte materialer, er det vanskeligt for folk, der er allergiske over for "syntetiske". Uld er venlig over for mennesker, ikke forårsager allergiske reaktioner. Anbefales som behandling af gigt, gigt, åreknuder. Opretholde en konstant kropstemperatur, forebygge sveden og absorbere fugt. Uldfibre har lanolin coating og er smudsafvisende. Disse fluffy hjemmesko - en Guds gave for enhver til de frostklare vintermorgener i Danmark og ideel gave.
   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne hjemmesko, kan du vælge en anden og også købe seje
dekorative figurer, der ikke kun er meget originale, men også elegante og som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Vi mener er nogle af de bedste og glædelige for modtageren gaveideer for enhver smag, der giver en fantastisk oplevelse og stilfuldt design.
Du kan bestille dem til din kæreste, venner og familie eller ordre til dig selv. Hvis du er på udkig efter en usædvanlig og lignende gave til din ægtefælle eller til din kæreste, du kan bestille 
uld sutsko til dame.

Vi anbefaler at bestille hjemmesko 1 størrelse større

varme hjemmesko herre

 

hjemmesko herre uld

julegaveideer til ham

   Stort set alle mænd bruger hjemmesko, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot hjemmesko giver et helt andet udtryk. Hjemmesko har altid været  gave til manden eller drengen ved særlige anledninger som konfirmation, student eller runde fødselsdage, så er det måske en gave til ham der bliver 50 år, 18 år eller måske 30 år?
Naturlig og miljøvenlige hjemmesko, hvilket kan kaldes et mesterværk. Naturmaterialer giver komfort, fleksibilitet, holdbarhed og styrke. Bestil gave til ham i dag og husk at vælge størrelse.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til varme hjemmesko herre og hurtig levering.
   Gave til ham er ikke kun varme sutsko. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot, rumlig kærlighedsfigur, to ansigter dukker op fra sten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Uld sutsko herre kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige eller praktisk gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij