PEJS DEKORATION. Dekorativ ballon med ur. Steampunk bronzefigur

Varenummer: 76967
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Dekorativ ballon med ur. Steampunk bronzefigur

hus dekoration

   Et centralt aspekt af Steampunk livsstil er rejser, især via turn-of-the-århundrede fartøjer såsom både, propelfly, og luftballoner. Rejsen til fantastiske lander i din indretning med Steampunk luftballon skulptur. Lavet helt fra kold støbt bronze, er denne skulptur lavet i hånden for øget detalje. Netting dækker toppen af ballonen, som er præget af et gyldent bånd. Sidder på en base, kan denne statue nemt placeres stort set hvor som helst i dit hjem eller kontor. Eje et strejf af gamle verden charme med klassiske Steampunk elementer med luftballon statue.

   Ville være en fantastisk tilføjelse til enhver værelse og kontor, og det er også en stor gave idé til din favorit steampunk fans.
   Denne model er lavet af bronze-belagt resin blanding. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Du kan give det til en rigtig gode kollega, der værdsætter bemærkelsesværdige gave. En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i hvert værelse så godt og på kontoret. Det hidtil usete og unik gave i anledning af forskellige festlige dage, for eksempel fødselsdag, bryllup eller en forfremmelse på arbejdspladsen.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pejs dekoration og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk ballon med ur.

Materiale:
Figur af Steampunk stil
er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
 Dimensioner:
Højde: 31,00 cm,
Bredde: 11,00 cm,
Dybde:  11,00 cm

Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine.

   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave til kollega, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk steampunk ur ballon i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

alternative gaver, julegaver og fødselsdagsgaver

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for gaver. Vi kan tilbyde gode varme sutsko til voksne og børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver og endda som gaver til hele familien.
   Du kan købe uld eller filt sutsko eller læder slippers som en gave til mor, far, bedstemor eller bedstefar, samt en billig og praktisk gave til en bror eller søster.
   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk flamme til cigaretter, cigarer og pibelightere. Etuier er opdelt i cigaretetuier læder og cigaretetuier metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk.

pejs dekoration

    Steampunk er en undergenre af science fiction eller videnskab fantasy, der inkorporerer teknologi og æstetiske design inspireret af det 19. århundrede industriel dampdrevne maskiner.
Selvom dens litterære oprindelse undertiden er forbundet med cyberpunk genre, er steampunk værker ofte sat i en alternativ historie i det 19. århundrede britiske klunketiden eller amerikansk "Wild West", i en post-apokalyptisk fremtid, hvorunder dampkraft har fastholdt mainstream brug, eller i en fantasiverden, der på samme måde beskæftiger dampkraft.

    Steampunk kan derfor beskrives som neo-Victorian. Steampunk måske mest genkendelig funktioner anakronistiske teknologier eller retro-futuristiske opfindelser som folk i det 19. århundrede kunne have forestillet dem, og er ligeledes forankret i den æra perspektiv på mode, kultur, arkitektoniske stil, og kunst.

    Steampunk kan også omfatte yderligere elementer fra genrer af fantasy, horror, historisk fiktion, alternativ historie, eller andre grene af spekulativ fiktion, hvilket gør det ofte en hybrid genre.
Steampunk henviser også til en af ​​de kunstneriske stilarter, tøj mode, eller subkulturer, som har udviklet fra æstetik steampunk fiktion, Victoriatidens fiktion, art nouveau design, og film fra midten af ​​det 20. århundrede.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Steampunk ur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige gave til kollega, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij