Polsk glasfigur af imponerende julemand til hænge på juletræet, 10 cm

Varenummer: 19aa
VÆLG FARVE:
  • rød
  • guld
  • sølv
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Glas julemand til hænge på juletræet. 10,00 cm

Dette ornament er mere end bare en simpel julekugle af glas. Den skildrer figuren af ​​julemanden. Det blev lavet og malet med hånden af ​​polske kunstnere. Du kan vælge mellem tre farver. Den første er klædt i et traditionelt rødt tøj og har et lille juletræ i hænderne. Den anden julemand er i gyldne nuancer og den tredje har en tøj i sølv. Glas dekorationer er dekoreret med farverig glitter, der skinner smukt i lyset af farverige lys.

Julemand symboliserer generøs velgørenhed. Det er ham, der den 6. december bringer alle i julestemning. Julemanden minder os om barndommens ubekymrede tider, hvor alle glædede sig til jul og de medfølgende gaver. Det fremkalder en følelse af lyksalighed og får os til at glemme alle bekymringer. Julemanden vil være en smuk accent på hvert juletræ og vil gøre tiden brugt sammen med dine kære mere behagelig, får hvert juletræ til at skinne og vil skille sig ud fra andre dekorationer. Den kan bruges som en gave til et barn, der kan hænge sin julekugle på juletræet og beundre den.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Snemand med en kosten

Snemand med en kosten

julekugler i rødt porcelæn

julekugler i rødt porcelæn

Metal cigaretetui

Metal cigaretetui

lighter med Swarovski krystaller

lighter med Swarovski krystaller

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polske glas julemand kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk eksklusiv, billig julemand, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij