ROMANTISKE GAVER. Dyrt gaver? Tværtimod! Elegant billig lommespejl

Varenummer: EL-15.1
Tilgængelighed: PÅ LAGER
269,00 DKK

Elegant billig lommespejl med røde Swarovski krystaller

   Du har en misforståelse med sin kæreste eller måske dine ægteskabet er i krise og ønsker at ordne det? Forudsætningen for at få et dybt og givende forhold til kæresten såvel som andre mennesker er, at begge parter ønsker at tale. Lettere at tale om de problemer, efter at losning negative følelser med af dejlige gave. Derfor du kan give en smuk gave i form af usædvanlig, kompakt kosmetik spejl, hånddekorerede med 69 Swarovski krystaller.
Spejlet er designet og fremstillet af Elenpipe®.

   Aluminium - krom / mat,  med en samlet diameter på 7 cm (5 cm spejl). Dobbelt sidet - har to spejle (almindeligt spejl samt forstørrende). Indpakket i sort papkasse foret med satin + elegant sag.
Dekoreret med 69 Swarovski krystaller i rød, grøn og hvid

   Du kan lægge dette smukke produkt under juletræet som en dejlig julegave. Ved at klikke på et af nedenstående billeder kan du gå til andre kategorier, hvor du finder mange gaveideer og dekorationer til dit hjem eller juletræ. Blandt andet flot dekoreret polsk glas juletræskugler.
julekugler i mørk violet mat med gul fugl
julekugler i mørk violet mat med gul fugl
Varme hjemmesko i en sort / hvid ternet
Varme hjemmesko i en sort / hvid ternet
Varme og bløde sort uld sutsko mænd
Varme og bløde sort uld sutsko mænd
julekugler i hvid med rød og hvid dekoration
julekugler i hvid med rød og hvid dekoration

   Det er en misforståelse, at store gaver skaber stor glæde. Vi har derfor også vores små, romantiske gaver, der vil opfylde dine forventninger. Lommespejl til tasken er lavet af metal, meget smuk, klassiske design. Lommespejlet åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske. Sammenfoldelig, bærbare og let, nem at bære og bruge, det er en lomme make-up spejl, moderne og praktiske. Spejlet består af dobbelt interne spejle design, med en, der har den funktion at forstørrelsesspejl, det afspejler tre gange større end den anden. Lavet af premium metal og glas. Vores lommespejlet er en god idé til en elegant gave at fejre fødselsdage, mors dag, bedstemor dag eller Valentinsdag gave! Værd at huske at det er ikke nok at give gaver, man skal også udtrykke sig verbalt. Det er hårdt arbejde at vedligeholde kærligheden.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige romantiske gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij