Små gaver til veninde. dekorativ Blæksprutte med Swarovski krystaller

Varenummer: 122-0004
Tilgængelighed: PÅ LAGER
359,00 DKK

Blæksprutte med Swarovski krystaller

   Vi præsenterer dig en meget flot figur af blæksprutte med Swarovski krystaller. Figuren har et stort antal små krystaller placeret på tentaklerne og en stor, smukt krystal i form af et blækspruttehoved. Produktet er kendetegnet ved en meget høj udførelseskvalitet og sans for alle detaljer. Toppen af ​​blæksprutten er dækket af orange perlemor, der falmer til gult på siderne og sølv på undersiden. En særlig masse giver figuren en ekstra glans. Blæksprutten kommer med et certifikat, der bekræfter originaliteten af ​​Swarovski-krystaller, samt det faktum, at figuren er sølvbelagt og modstandsdygtig over for anløbning. Swarovski figuren er pakket i en original gaveæske.

   Produktet kan være en god gaveide til folk, der samler på figurer, til folk, der er fascineret af disse rovblæksprutter, og til dem, som vi gerne vil glæde. Figuren sensationel viser i virkeligheden og billederne afspejler ikke dens sande charme. Vi inviterer dig til at købe den, for den er virkelig det værd.

gave til mormorProducent: Union Crystal
Antallet af krystaller: 16 små og 1 stor
Materiale: metal belagt 24 karat guld
Dimensioner: 8cm x 8cm     Vægt: 10 g
Pakke: gaveæske

   Hvis synes du det kunne være en god, billige små gaver til veninde, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en smuk blæksprutte dekoreret med topas og 17 Swarovski krystaller i dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting i usædvanlig levende regnbuens farver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 359 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Blæksprutte kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige små gaver til veninde, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij