SMYKKEÆSKER. Fænomenalt Steampunk ubåd Nautilus i smykkeskrin form

Varenummer: 77119
Tilgængelighed: PÅ LAGER
679,00 DKK

Fænomenalt Steampunk ubåd Nautilus i smykkeskrin form

   Som eksperter på gavernes område har vi mange forslag, især for fyre. Se hvilke interessante gaver vi har forberedt til din mand. For ex. dette unik Veronese Steampunk Nautilus glødende ubåd med et aftageligt låg i form af en snegl. De dybe mørke dybder af havet er ikke fremmed for havdyr og ubåde. Ved at kombinere dem begge, vores Steampunk ubåd har gear og ventiler ikoniske til steampunk stil og fremstår som en ubåd ville snegl. Basen skaber en stander til denne fisk ubåd at vise på en række forskellige overflader og denne statue er skabt af kold støbt bronze.
Vis denne Steampunk snegl i nogen i dit hjem eller kontor og fremvis den kreative side af dig selv. Dette er en fantastisk gave til enhver lejlighed! En stor gave idé til en bred vifte af mennesker, især til fans af undersøiske væsner og Steampunk entusiaster.

Materiale:
Figur i smykkeskrin form er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt: 895 g,   Højde 18,50cm,
Bredde 17,50cm,   Dybde: 10,00cm
   Første gang du har mulighed for at købe en spektakulær statuette af Steampunk smykkeæsker fra indsamling af vores butik for dekoration til runde borde. Steampunk Nautilus ubåden er et godt valg. Forbedre samlingen af dit tilbehør ved at bringe denne utrolige Steampunk Nautilus ubåd, kiste til nipsting fra Veronese til dit hjem. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fanen af nautiske fantasier eller klassisk science fiction.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig smykkeæsker som dekoration til runde borde, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
Steampunk er en undergenre af science fiction eller videnskab fantasy, der inkorporerer teknologi og æstetiske design inspireret af det 19. århundrede industriel dampdrevne maskiner.
Selvom dens litterære oprindelse undertiden er forbundet med cyberpunk genre, er steampunk værker ofte sat i en alternativ historie i det 19. århundrede britiske klunketiden eller amerikansk "Wild West", i en post-apokalyptisk fremtid, hvorunder dampkraft har fastholdt mainstream brug, eller i en fantasiverden, der på samme måde beskæftiger dampkraft.
Steampunk kan derfor beskrives som neo-Victorian. Steampunk måske mest genkendelig funktioner anakronistiske teknologier eller retro-futuristiske opfindelser som folk i det 19. århundrede kunne have forestillet dem, og er ligeledes forankret i den æra perspektiv på mode, kultur, arkitektoniske stil, og kunst. Steampunk kan også omfatte yderligere elementer fra genrer af fantasy, horror, historisk fiktion, alternativ historie, eller andre grene af spekulativ fiktion, hvilket gør det ofte en hybrid genre. Steampunk henviser også til en af ​​de kunstneriske stilarter, tøj mode, eller subkulturer, som har udviklet fra æstetik steampunk fiktion, Victoriatidens fiktion, art nouveau design, og film fra midten af ​​det 20. århundrede.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij