SPECIELLE GAVER TIL KÆRESTEN. Billige flotte gaslightere med flint

Varenummer: 1004-1-01/02/03
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
239,00 DKK

Pibelightere | Billige flotte gaslightere med flint

   Besøg venligst vores gaverforretning og købe en god pibelighter. Maxgaver.dk er butik med storste udvalg af lightere i mange flotte former og farver. Her kan vi tilbyde en smuk gas pibelighter med flintesten i tre designs at vælge imellem. En flot traditionel udseende lighter, der ikke er for stor i lommen.

   Det har en god følelse og let greb med en simpel trykknap på toppen, som er perfekt til belysning af et cigaret i dårligt, blæsende vejr uden at brænde fingrene. Ru plastik ser ikke kun godt ud, men det hjælper også med greb på de kolde aftener ude i kulden. Ingen flint, gnisthjul eller batterier kan skifte, simpelthen fylde med gas og gå!

Pibelighter med flintesten i tre designs at vælge imellem.
Gaverne behøver ikke at være dyre. Det er vigtigt at give dem med rigtig gode intentioner. Har du problemer med at finde den smuk gave til enten din kæresten? Her kan du se og købe en små søde gaveideer, som behøver ikke koste en formue, f.eks pibe lighter med flintesten i tre designs at vælge imellem. Dette specielle gaver til kæresten er forbløffende. Bestil flot og bedste lighter i dag. Husk at angive den model, som du kan lide mest.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pibelightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk specielle gaver til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij