STJERNETEGN STENBUKKEN. Guldbelagt figur med 3 Swarovski krystaller

Varenummer: 122-0103
Tilgængelighed: PÅ LAGER
249,00 DKK

Guldbelagt figur af "Stenbukken" med 3 Swarovski krystaller

   Figur der repræsenterer stjernetegnet "Stenbukken". Perfekt forslag til lille fødselsdagsgave til mor, far eller til bedstefar og bedstemor.

   Stenbukken er det første af de dyrekreds tegn. Vædderen er tegnet af selvet, folk født under dette tegn stærkt projekt deres personlighed over på andre og kan være meget selvstændige orienteret. Stenbukken har en tendens til at vove sig ud i verden og efterlader indtryk på andre, at de er spændende, levende og snakkesalig.

   Stenbukken har en tendens til at leve eventyrlystne liv og lide at være centrum for opmærksomhed, men med rette så da de er naturlige, tillid ledere. Stenbukken er begejstrede for deres mål og nyde spændingen ved jagten, "ønsker er altid bedre end at få" er en god måde at opsummere det. Stenbukken er meget impulsiv og normalt ikke tænker, før de handler - eller tale. Alt for ofte Stenbukken vil sige, hvad popper ind i hovedet og som regel ender beklager det senere!

små figurerDimensioner:
Højde: 7,30cm,   Bredde: 6,50cm
Vægt: 5 g
Materiale: metal belagt med 24 karat guld.    Antallet af krystaller: 3
ideer til fødselsdagsgave   Hvis synes du det kunne være en god idé til unikke og billige gaver, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil stjernetegn Stenbukken figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
Periode af Stenbukken:
21. december til 21. januar
Planethersker: Saturn
Element: Jord

 
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stenbukken figur
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig stjernetegn Stenbukken figur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij