Store julekugler glas. Juletræskugler i skinnende flaskegrøn. Ø 15 cm

Varenummer: 203-KR282 G178 44100
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Glas julepynt i mat marineblå med gulddekoration afsluttet med iriserende glitter. Ø 15 cm

   Til vores standardtilbud, hvori du bl.a. almindelige og dekorerede julekugler, figurer, landskaber og smarte dekorationer til børn får selskab af nye produkter.

   Vi holder styr på aktuelle trends inden for mode, arkitektur og design. Vi vælger de bedste inspirationer og overfører dem til vores værker. Resultatet af de seneste aktiviteter er den nye Velvet Dream kollektion. Forundre deres ekstraordinære skønhed.

   Smukke kugler vil opfylde dine drømme om en humørfyldt julestemning. Vil du have ægte magi til dit hjem, som kulminerer med en juleaftensmiddag, der dufter af retter? Køb en håndmalede polske julekugler i skinnende flaskegrøn med gulddekoration afsluttet med iriserende grøn glitter. Julekugle fra en kollektion inspireret af fløjlsdrømme. Julekugler vil opfylde dine drømme om en romantisk julestemning. Håndmalede julekugle, hvor håndværk fletter sig med kunstnerisk passion.

   Velvet Dream er en kombination af modernitet med traditionel elegance og glød i en let glamouratmosfære med et subtilt strejf af delikat glans. Hver håndmalede kugle er et værk, hvor håndværk fletter sig sammen med kunstnerisk passion.

   Dekorationerne blæses i hallen fra glas opvarmet til 650 ° C, og derefter afkølet, forsølvet og farvet. Først herfra går de til dekoratørens butik, hvor de er håndmalede med originale mønstre, der glæder sig over det forviklinger i hver eneste detalje. Vores kunstnere tager sig af hver linje, så julekuglerne behager øjnene og fryder med deres skønhed.

   Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
   Håndmalede julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og et stativ til julekugler eller billige Veronese bronze figurer, som du kan sæt under juletræet som en dejlig smuk gave.

Store julekugler. Juleglaskugle i rød farve med vinterlandskab. Ø 20cm

Juleglaskugle i rød farve
med vinterlandskab. Ø 20cm

Juleglaskugle i rød med vinterlandskab

Juleglaskugle i rød
med vinterlandskab

Glas julepynt i mat marineblå

Glas julepynt i mat marineblå

Metalstativ til store julekugler

Metalstativ til store julekugler

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Store Håndmalede julekugler af glas fra Polen kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, glas håndmalet julekugler stor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij