STUDENTERGAVER TIL HAM. Figurer af de tre kloge vikinger krigere

Varenummer: 77634
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Figurer af de tre kloge vikinger krigere

   Variation på temaet med tre aber “Hør intet ondt” “Se intet ondt” og “Tal intet ondt”. Perfekte studentergaver til ham og billig pynteting til stuen.
   Det er lavet af harpiks konglomerat og dækket med et lag af usædvanlig høj kvalitet bronze. Figur tilhører til helt unik samlingen af Veronese figurer. Dette er utvivlsomt en glimrende mulighed for en unik gave.
   Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i hvert værelse så godt og på kontoret. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynteting, fantastisk til en stilfuld gave.

Materiale: Figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  mere end 0,70 kg,   Højde: 3 x 10,00 cm,
Bredde: 3 x 8,80 cm,   Dybde: 3 x  8,00 cm

    Hvis synes du det kunne være en gode forslag for unik sjove gave til studenter, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smukke vikinger krigere figurer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til billig pynteting til stuen og hurtig levering.
   Billige studentergaver er ikke kun figurer af tre kloge vikinger. Find vores dekoration til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smukke dyrefigurer, sportsfigurer eller bryllupsfigurer og kvindefigurer.

   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gaver til studenter, blandt andre billige tøfler til kvinder og filt hjemmesko herre. Din søster og bror har muligvis også brug for hjemmesko.Vores store sortiment af billige sutsko kan helt sikkert glæde alle.
   Imidlertid kan vores forslag om vægdekorationer med smukke, romantiske figurer til at hænge på væggen bruges til fantastisk bryllupsgaver eller valentinsgaver.

studentergaver til ham billige


sjove gaver

pynteting til stuen

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Odin figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

   De tre kloge aber er et japansk billedmaksimalt, der præsenterer det sproglige princip "ser intet ondt, hør intet ondt, tal ikke noget ondt". De tre aber er Mizaru, der dækker hans øjne, som ikke ser noget ondt, Kikazaru, der dækker ørerne, som ikke hører noget ondt, og Iwazaru, der dækker hans mund, som ikke taler noget ondt. Der er forskellige betydninger, der tilskrives aber og ordsprog, inklusive assosiationer til at være af sind, tale og handling. Udtrykket bruges ofte til at henvise til dem, der beskæftiger sig med uredelighed ved at vende det blinde øje.

   Kilden, der populariserede dette billedmaksimalt, er en 16-århundredes udskæring over en dør til den berømte Tōshō-gū-helligdom i Nikkō, Japan. Udskæringerne ved Tōshō-gū-helligdommen blev hugget af Hidari Jingoro og antages at have indarbejdet Confucius's adfærdskodeks, hvor abben blev brugt som en måde at skildre menneskets livscyklus på.

   Helligdommen ved Nikko er en Shinto-helligdom, og aben er et ekstremt vigtigt væsen i Shinto-religionen. Aben antages at være budbringeren på Hie Shinto-helligdomme, som også har forbindelser med Tendai-buddhismen.
   "De tre mystiske aber" blev beskrevet som "de ledsagere af Saruta Hito no Mikoto eller Kōshin, vejenes gud". Kōshin-festivalen blev afholdt den 60. dag i kalenderen. Det er blevet antydet, at man under Kōshin-festivalen ifølge gammel tro kunne rapportere ens dårlige gerninger til himlen ”medmindre der blev truffet undgåelsesforanstaltninger…”. Det er blevet teoretiseret, at de tre mystiske aber, ikke at se, høre eller tale, kan have været de "ting, som man har gjort forkert i de sidste 59 dage".

   I henhold til andre beretninger fik apene Sanshi og Ten-Tei til ikke at se, sige eller høre en persons dårlige gerninger. Sanshi er de tre kår, der lever i alles krop. Sanshi holder styr på de gode gerninger og især de dårlige gerninger hos den person, de bor. Hver 60 dage, om natten kaldet Kōshin-Machi, hvis personen sover, vil Sanshi forlade kroppen og gå til Ten-Tei, den himmelske Gud, for at rapportere om den persons gerninger. Ten-Tei vil derefter beslutte at straffe dårlige mennesker, gøre dem syge, forkorte deres tid i live og i ekstreme tilfælde sætte en stopper for deres liv. De troende på Kōshin, der har grund til at frygte, vil prøve at holde sig vågne i Kōshin-nætter. Dette er den eneste måde at forhindre Sanshi i at forlade deres krop og rapportere til Ten-Tei.

   En ældgammel repræsentation af "ikke se, ikke høre, ikke sige, ikke gøre" kan findes i fire gyldne figurer i Zelnik Istvan sydøstasiatiske guldmuseum. Disse gyldne statuer stammer fra det 6. til det 8. århundrede. Figurerne ligner stammemennesker med ikke meget præcise udskæringer i kroppen og stærke falliske symboler. Dette sæt indikerer, at filosofien kommer fra meget gamle rødder.

   Nogle gange er der en fjerde abe afbildet, Shizaru, som symboliserer princippet om "ikke gør noget ondt", der passer til det fulde citat fra Analects of Confucius. Aben kan vises krydse sine arme eller dække hans kønsorganer. Endnu en variation har den fjerde abe holdt i næsen for at undgå en stank og er blevet kaldt "lugter ikke ondt" i overensstemmelse hermed. Skulptur af fire aber dækker aben hans kønsorganer.

   På den anden måde er det muligt at finde den modsatte version af de tre kloge aber. I dette tilfælde bærer man sine hænder til øjnene for at fokusere sin vision, den anden hænger hænderne rundt om ørerne for at forbedre hørelsen, og den tredje holder sine hænder ved munden. Disse tre aber kan betragtes som ukloke, men det faktum, at de med vilje løfter hænderne for at vælge, hvad de opfatter, er et bevis på visdom, fri vilje og altruisme. "Hør, se og tal kun godt". Det er den positive version af de tre kloge aber. En anden moderne fortolkning er "Hør, se og tal højt for det, du står for".

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij