STUDERENDE GAVE. Chimpanse videnskabsmand - Steampunk figur

Varenummer: 76976
Tilgængelighed: PÅ LAGER
549,00 DKK

Chimpanse videnskabsmand - Steampunk figur.

   Den virkelige kunstværk.  Skulpturen er signeret Veronese.  Hver detalje er omhyggeligt poleret.  Skulpturen er håndmalet.  Den er ideel til en gave. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Forestille fuld af beundring og misundelse af dine venners ansigter. Forestil dig den glæde, som du kan lave sådan en super gave til studerende. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé !

   Abe er dyr af magt. Langt de fleste mennesker kan lide aber, værdsætter deres visdom og lekenhed. De er ikke nødvendigvis store væsener, der bor i jungle. De er store alpinister, hoppere, hurtige, vittige, nysgerrige om verden omkring dem.
Aber krediteres med visdom, og i mange kulturer er de udstyret med guddommelighed. I Indien symboliserer de mod, styrke og dedikation, i hinduismen er aben en kriger, healer og frugtbarhedsgud. I Japan er tre aber blevet et symbol på visdom: den ene dækker øjnene - han kan ikke se, hvad der ikke behøver, anden dækker mund - siger ikke noget til skade for andre og det tredje dækker ører - kan ikke høre meningsløse ord. Det fortolkes som bevidst kommunisering med mennesker som et symbol på visdom og et godt liv. I Egypten blev bavianen tilbedt som et guddommeligt væsen - vist som et stort, hvidt dyr. Hans holdning betød en balance mellem lys og mørke, sandhed og vanvid.

   Abe er visdom, livets lyshed, god humor, nysgerrighed, uforsigtighed, impulsivitet. Evnen til hurtigt at erhverve viden, efterligning.
Aben lærer os at leve her og nu for at leve i øjeblikket - for ikke at være byrdet med fortiden. Livet handler ikke om at huske hvad der var - det kommer ikke tilbage. I morgen er også dagen - en bedre dag! God dag! Nyd øjeblikket og tag ikke alt seriøst. Livet behøver ikke at være tungt og overvældende. Opdag dem igen. Der er mange muligheder, men det hele afhænger af dig.
Husk! En stærk abe støtter dig - opdag kilden til glæde og drage fordel af det nuværende øjeblik, der favoriserer din udvikling - i videste forstand.

Materiale:

Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:

Vægt:  1330 g,       Højde:  20,00 cm.
Bredde: 11,50 cm      Dybde:  13,00 cm

   Hvis du kan lide vores billig studerendegave til ham eller hende og for dekoration til hjemmet, bestil smuk figur af en chimpanse videnskabsmand i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig studentergave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij