TIL BRUDEPARRET. Skål i egyptisk stil. Smuk udsmykning af stuen

Varenummer: 76957
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1279,00 DKK

Bådformet vase, bryllupsgave og udsmykning af stuen

    Du har ikke set noget så smukt endnu. Dette er en af de mest smukkeste figurer fra vores rige Veronese-kollektion. Bådformet vase, støttet af to egyptiske jomfruer. Du kan bruge denne figur som en dekorativ og et gaveartikler til dine kære ved mange lejligheder! Fremragende funktionelt stykke til dine sæsonbestemte middagsfester. Denne bemærkelsesværdige stykke dramatisk kunst rummer evnen til at indføje den historiske interesse i ethvert tilfælde eller lejlighed. Udformet med smuk detaljer gør denne skulptur meget detaljeret kunstværk. Ekspert design og håndværk er straks tilsyneladende at gøre en fremragende presentation. Bunden af figur er lavet af material, som ikke ridser underlaget. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé ! Smuk figur i bedste pris på nettet.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gave til bryllup og ekspres levering.
   Billige figurer er ikke kun fine bronze figur til gaver til hjemmet. Find også miljøvenligt legetøj eller hjemmesko, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en skønne og billige uld sutsko til hende eller slippers dame.

Materiale: Egyptisk skål er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  1,20 kg,    Højde: 24,50 cm,
Bredde: 23,00 cm,   Dybde:  12,50 cm

   Leder du efter en god gave til brudeparret? Vi har anderledes gaver. Her finder du har masser af forslag til, hvad du kan give i denne særlige dag for dem. Du kan være sikker på at købe denne figur af den bådformet vase, lav en flot, ekstravagant og billig gave som samtidig giver en eksotisk oplevelse og en uforglemmelig atmosfære i ethvert rum.
Hvis dette forslag ikke passer dig, kan du søge efter en anden. Det forekommer os, at den mest uhøjtidelige gave til enhver lejlighed helt sikkert kan være andre
bryllupsgaver.

Bolig dekoration og billige gaver er mere end bare én gave.

   Brug bryllupsdagen eller julen som en mulighed for at skabe en original gave, der også vil være en fremragende pynteting til hjemmet.
   Vi præsenterer kun meget dekorative bronzefigurer i form af smykkeopbevaring, vægdekoration og rigt dekorerede små kister til opbevaring, engle statuer. En god ide til indretningen ikke kun af pynteting til stuen men også billige ting til hjemmet.
Disse varer passer perfekt som kærlighedsgave og billige valentinsdag gaver til ham, der imødekommer modtagerens forventninger og krav. Vi håber at der var nogle af gaverne på siden, der kunne være med til at inspirere og påvirke dit valg i en positiv retning. Glæden kan være svær at skjule. Den følelse er helt unik, hvorfor vi også altid anbefaler at man bruger den nødvendige tid på at finde den rette personlige gaver på Maxgaver.dk.

original bryllupsgave

bryllupsgave

pynteting til hjemmet

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bådformet vase kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og smuk, billig gave til brudeparret, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij