TIL CIGARETPAKKE. Elegant Øko-Læder Cigaretetui med Magnetisk Lukning

Varenummer: 6-0851/1
Tilgængelighed: PÅ LAGER
109,00 DKK

Elegant Øko-Læder Cigaretetui med Magnetisk Lukning - Forskellige Røde Nuancer.

Opbevar dine cigaretter med stil i dette elegante cigaretetui med magnetisk lukning. Lavet af høj kvalitets økolæder og tekstilmateriale, er dette etui både elegant og praktisk. Med mulighed for flere farver, vil du kunne finde den perfekte match til din stil.

Dette etui passer til en standard pakke cigaretter og er designet til at beskytte dine cigaretter mod skade og de ubehagelige advarsler på pakken. Den nemme magnetiske lukkemekanisme gør det hurtigt og nemt at åbne og lukke etuiet.

På Maxgaver.dk tilbyder vi altid gode tilbud og et bredt udvalg af produkter til både ham og hende. Dette elegante cigaretetui er ikke kun praktisk, det er også en fantastisk og overkommelig gaveidé til både kvinder og mænd. Til kun 109 kroner, er dette etui en enestående mulighed for at glæde en speciel person i dit liv.

Gå ikke glip af chancen for at give en gave, der vil blive husket i lang tid fremover. Bestil dit cigaretetui i dag og gør opbevaringen af cigaretter til en stilfuld oplevelse.

Mål: Højde 9,30cm, bredde  6,20cm, dybde 3,20cm. Til standard cigaretpakker
Vi vælger farven på etui, der skal sendes tilfældigt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Etui til cigaretpakke kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig metal cigaretetui, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij