TØFFELTRÆSKO. Billige anatomisk træsko dame i beige uden kap, åbne tå

Varenummer: 3518-BE
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
229,00 DKK

Billige anatomisk træsko dame i beige uden kap, åbne tå

   Høj kvalitet træsko, der giver komfort der er af væsentlig betydning for det generelle velbefindende og som vi anbefaler til hverdagsbrug.
Denne træsko er til dig, der har brug for en tøffeltræsko med god stødabsorbering. Lækker tøffeltræsko i beige kunstlæder og ikke-allergifremkaldende læder indersål.

   Ydersålen er i olieresistent, stødabsorberende og skridhæmmende PU. Sålen er også antistatisk, fleksibel og giver god stødabsorbering og energiabsorption i hæl området, der mindsker belastningen af knæ og ryg. Er anatomisk korrekt fodpude giver perfekt pasform og en sund kropsholdning selv efter mange timers brug. Vi anbefaler, at du vælger en størrelse større end du normalt bruger i fodtøj.

Indvendig længde i cm ca:
36 - 23,0 cm
37 - 23,5 cm
38 - 24,0 cm
39 - 25,0 cm
40 - 25,5 cm
41 - 26,0 cm

   Hvis synes du det kunne være en god, billig gave, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil tøffeltræsko til damer i dag og glem ikke at vælge den størrelse. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Tøffeltræsko koster kun 229 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Dette kan også være en stor inspiration til den perfekte julegave til mormor. Det anbefales at købe disse hjemmesko i den sædvanlige størrelse. Uanset hvor lille budgettet er, på vores lækre og komfortable hjemmesko alle kan betale

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Billige tøffeltræsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij