Topspir til juletræ. Spir glas i mat aubergine og gulddekoration. 35cm

Varenummer: 207-D6457 F122 43782
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

Top til juletræ. Top spir glas i mat aubergine med rhinsten og guld glitterdekoration. H - 35 cm

   Vil du fuldende din samling af julepynt? Høj kvalitet topspir glas fra den største fabrik af julekugler i Polen. Nyd dets fantastiske udsigt så længe.

   Julekugler bruges oftest til at hænge på juletræet. De kan også hænge op i vinduer, dekorere adventskranse eller hænges på stativer, der kan placeres ethvert sted i stuen eller på kontoret. Hvis du leder efter nye julekugler, er du kommet til det rette sted. Glaskugler af høj kvalitet fra den største fabrik af julekugler i Polen.

   Glaskugler hængt på juletræet er som små kunstværker. Og du er mesteren, der former det vigtigste julepynt. Så du kan nå ud til den mest populære røde.
De har været de førende farver på lejlighedsvise dekorationer i årtier. De har ingen lige konkurrent blandt dem. De passer perfekt ind i farverige kombinationer. De ser godt ud med klassisk guld og sølv, naturlig grøn eller blå. Røde julekugler ser også pæne ud med hvide og sorte.

   Så du kan frit konfigurere disse glasdekorationer til juletræet. En interessant idé vil også være at bruge røde dekorationer til et midtpunkt til festbordet. Denne farve er ekstremt forfriskende, så uanset hvor du tilføjer den, vil den skille sig ud, tilføje elegance og effekt. Klæd et juletræ sammen med os, og nyd dets fantastiske udsigt så længe som muligt!

   Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og et stativ til julekugler eller billige Veronese bronze figurer, som du kan sæt under juletræet som en dejlig smuk gave.

dame hjemmesko i gul filt med gummisål

dame hjemmesko
i gul filt med gummisål

LAMMESKINDS SUTSKO BØRN

LAMMESKINDS SUTSKO BØRN

Hjemmesko dame med gummisål

Hjemmesko dame med gummisål

Juletræskugler i skinnende flaskegrøn. Ø 15 cm

Juletræskugler i skinnende
flaskegrøn. Ø 15 cm

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polske top spir til juletræ kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og spændende, eksklusive, billige juletræstopper, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij